Aktywne Wpisy
wfyokyga +94
Dobranoc
Szarmancki-Los +19
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Czy w wypowiedzi Blinkena pada słowo "NATO"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo ja tam widzę, że to Polska zdecyduje się przekazać, że Polska dostarczy, że to wszystko Polska.
Dlaczego Polska, a nie USA lub wszystkie kraje NATO? Wy już dobrze wiecie dlaczego. Od zawsze byliśmy chłopcami do bicia i podczas gdy każdy kraj układał się z wrogiem i patrzył na swój interes my chcieliśmy zbawiać świat. Co z tego wyszło to widzieliśmy podczas 2 WŚ.
Jestem za pomocą Ukrainie, ale nie dajmy się wrobić, bo mimo solidarności to nie powinniśmy zapominać o jednym - polityka to czyste interesy
#ukraina #wojna
@GryzeKisiel: Uuuu zaraz się dowiesz kim jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Turcy zestrzelili ruskom samolot i nic się nie stało. Oni znają tylko siłę. Jeśli decyzja o inwazji na Polskę została już podjęta to nic tego nie zmieni.
A w interesie Polski jest, żeby te myśliwce dziś były użyte w boju powietrznym nad ukraińskim niebem, niż jutro nad polskim.
@Waffenfarbe: Turcy zestrzelili, ale Turcja to nie Polska. Turcja jest drugą armią NATO.
@bodziodestruktor: Już się dowiedziałem
@adam-antoszewski: Nie będą użyte nad polskim niebem. Równie dobrze może idźmy prewencyjnie zaatakować Moskwę? Daliście się zmanipulować, że Putin ma jakąkolwiek chęć atakowania Polski. Nie ma najmniejszej chęci
@GryzeKisiel: Od początku wojny nie było żadnego sprzętu wysłanego jako NATO, Rosja już #!$%@?ła WB, USA, Szwecję albo Polskę za wysłanie sprzętu? xD