Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3623
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 86
@tm0026: według artykułu nie mają żadnego doświadczenia wojskowego. Cieszę się że są ludzie gotowi walczyć za bądź co bądź bramę do Europy, ale jaki będzie z nich pożytek? Armia ma czas na szkolenie ich? W głowie mam obraz 20 letnich doomerów, którzy idą na śmierć bo nic innego w życiu nie mają, nie poinformowali rodzin.
Ledwo we wrześniu we Lwowie w radosnej atmosferze byłem na wakacjach, a pół roku później
  • Odpowiedz
@tm0026: ci ludzie którzy jada się tam n---------ć nie robią tego bo walczą o Ukrainę albo o wolność tylko po prostu lubią się n---------ć i chętnie będą to robic - zwłaszcza rozgrzeszeni z konsekwencji.

A ty przestań robić korki i kolejki po ukraińskiej stronie
  • Odpowiedz
@tm0026: ogarniam takich ziomów od tygodnia. Tylko dziś wjechało dwóch Hamburgerów, wczoraj Brytol, przedwczoraj 2 Francuzów, Brytol i Australijczyk. Dziś byłem na browcu z kolejnym bo jeszcze zbiera szpeju co może.
Kilkanaście tysięcy ludzi z zachodu tam jedzie. Chłopaki po Afganistanie i Iraku. W woju byli jak się zabawkowymi żołnierzykami bawiłem.
  • Odpowiedz
  • 17
@tm0026
Z całym szacunkiem dla tych chłopów, bo walczą w słusznej sprawie, ale są na tym świecie mężczyźni którzy po prostu lubią wojnę i lubią się n---------ć ¯_(ツ)_/¯. Z ich perspektywy to może nie wyglądać tak bohatersko jak z twojej.
  • Odpowiedz
@tm0026: nie byłbym pewny ze taki zwykle. Być może goście po służbie w jakimś wywiadzie albo jednostkach specjalnych i wyuczeni gry co mówić. Dla takich możliwość walki na żywo i jeszcze z ruskimi to moze być spełnienie kariery bo służąc w wojsku nigdy tej możliwości nie mieli :)
  • Odpowiedz