Aktywne Wpisy

wjkp +945
Wrzucam późno #przecieki żeby nie było tak jak rok temu xd
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
źródło: MPOP-P1-100-A-2505-arkusz-1
Pobierz
mickpl +392
Ze znaleziska na głównej wynika, że jakieś 95% wykopków jest ZA wprowadzeniem progresywnego podatku antyspekulacyjnego od 3 mieszkania.
Czy wypok jest reprezentatywny dla ogólnej populacji? Zapewne nie. Ale to pokazuje, że popchnięcie takiego pomysłu przez Sejm jest możliwe i generalnie ma duże szanse spotkać się z szerokim poparciem społecznym.
Tak, wiem, biedne babcie i parlamentarzyści, którzy tylko czyhają, aby po pół roku zrobić nowelizację i objąć podatkiem pozostałe 99,2% narodu XD
#
Czy wypok jest reprezentatywny dla ogólnej populacji? Zapewne nie. Ale to pokazuje, że popchnięcie takiego pomysłu przez Sejm jest możliwe i generalnie ma duże szanse spotkać się z szerokim poparciem społecznym.
Tak, wiem, biedne babcie i parlamentarzyści, którzy tylko czyhają, aby po pół roku zrobić nowelizację i objąć podatkiem pozostałe 99,2% narodu XD
#

![NIE dla wyborów przez internet! - [Mateusz Chrobok]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e4b8963439347b01ccfe4a252484e9e24bdab7f50abfe9bcad23971aaa8757d2,q80.jpg)

#heheszki #bekazruskich #wojna #ukraina
źródło: comment_1646501332hjCIdpDDzAVWZyqD1LHxHq.jpg
Pobierzźródło: comment_1646504213BVl2h8Upwb8VXs2m5EshFN.jpg
Pobierzźródło: comment_16465051408CAP3wiPWW0RfTkODRTSpa.jpg
Pobierz@polac: Bo my mamy 10 samolotów na krzyż z czego 2 sprawne, a chętnych setki, więc jest z czego tych dwóch szczęściarzy selekcjonować, u ruskich głównym kryterium jest umiejętność zachowania trzeźwości
@polac: Zgaduję że tam się nie dostajesz na pilota po predyspozycjach tylko po znajomościach. Podobnie to wygląda w krajach Arabskich, Porsche czy Ferrari każdy głupi może dziecku kupić. "Fajnie że twój studiuje prawo ale mój lata myśliwcem."
mjr Bebzunov lub mjr Bebechov ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ruskie mordy.