Aktywne Wpisy
luigi_pl +193
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady

Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok

Czasem po prostu mam dość. Mam 33 level na karku i przez większość swojego życia zapieprzam jak mały samochodzik. Nie miałem łatwego startu, nie jestem Oskarkiem. Musiałem się wszystkiego sam dorobić. Niby robię to, co lubię. Niby realizuję swoje marzenia. Niby mam własne mieszkanie i oszczędności. Niby coś tam potrafię i nigdy nie miałem problemów ze znalezieniem pracy. Ale są to chwilę, że mam czasem wszystkiego dość. Nic nie sprawia mi przyjemności. Jestem osobą samotną, nie mam z kim pogadać o tym.
Podczas pandemii, zacząłem sobie zadawać pytanie, po co to wszystko. Po cholerę mi ten zapieprz, skoro nie sprawia mi to przyjemności. W pewniej chwili już prawie rzuciłem to wszystko. Ale nie potrafiłem pogodzić się z faktem, że nie będę miał planu na przyszłość, że po prostu będę żył z oszczędności. I nie rzuciłem, wycofałem się w ostatniej chwili. A teraz przyszła wojna na Ukrainie i żałuje. Życie jest takie krótkie a ja w ogóle nie potrafię się w nim odnaleźć.
#zalesie #depresja #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6222a7e240c70f061440ffba
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: a co rozumiesz po pojęciem "odnaleźli się w życiu"? Bo w ramach potocznej definicji całkiem dobrze się odnalazłeś w świecie - masz źródło dochodu, dach nad głową i zabezpieczenie na przyszłość. Więc albo dla ciebie "odnaleźć się w życiu" znaczy coś innego, albo twój problem leży gdzie indziej.
@AnonimoweMirkoWyznania: dziewczyna -> ślub -> bombelki -> kredyt na życie
To jest twój cel życia -> prokreacja, rozmnażanie. Nie masz czasu na myślenie o problemach, kiedy masz gówniaka do wykarmienia. Wtedy jako mężczyzna gdy masz depresje to nie do pomyślenia,