Aktywne Wpisy

robin_caraway +131
Jak czytam tutaj, że Nawałka jest najlepszym selekcjonerem polskiej repry w ostatnich 30 latach to tylko xD Wykopki nie różnicie się od boomerów, którzy kiedyś wspominali sukcesy repry z lat 70. i 80.
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja

git_commit +84

Zależy mi głwonie na tym aby:
- nie bujał się jak jest zablokowany
- nie odchylał się
Waże 120kg, mam 195cm wzrosu.
Najpierw miałem kilka zwykłuch foteli, wszystkie się łamały, wyrbiały, łapały luzy.
Miałem już skorzany fotel biurowy obrotowy (ok 800 zł) - w nim pod wpływem mojej masy materiał się wyrobił i pękł cały metal który mocował go na centralnym mocowaniu (tym obrotym słupie który łaczył go z kółkami)i spadłem z niego na ziemie.
Potem postanowiłem kupić masywne krzesło, zwykłe, nieobrotowe ze skórzanym obszyciem (350zł), uznałem że tam nie ma co się zepsuć. Niestety nogi znowu się obrusząły i krzesło po 9 miesiącach klekocze, huśta się, dokręcanie śrub nic nie daje, materiał zaczyna już się wgniatać a krzesło nadal się buja.
Po nim zakupiłem fotel gamingowy, aktualnie jest na wykończeniu, skrzypi, kołysze się już nawet przy zablokowaniu.
Moje pytanie jak żyć? (schudnąć xD)
A czy dla osób z większą wagą istnieją jakieś fotele? Ktoś ma coś sprawdzonego?
Czy fotele ergonomiczne są na tyle wytrzymałe? Boje się że wydam 2000zł na fotel z róznymi regulacajmi, dla mnie to potencjalne słabe punkty konsturkcji które się "rozklekoczą". Ktoś większy ma doświadczenie w tym temacie?
Przy fotelu pracuje, aktualnie siedze przy komputertze co najmmniej 10h dziennie. Problem dość istony, nie udało mi się znaleźć żadnego podobnego wątku w sieci. Zapraszam do wygłaszania opinii
#pracazdalna #ergonomia #fotel #komputery
@MillerAdam: Na takim z IKEI? https://allegro.pl/oferta/ikea-markus-krzeslo-biurowe-vissle-ciemoszary-11372190899?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_meble-dzieciece_pla_ss&ev_adgr=meble-dzieciece&ev_campaign_id=14418486182&gclid=CjwKCAiAjoeRBhAJEiwAYY3nDEVoiX_FvLsZoGulgET9UslRa9Ng_tCzf8q_BuV5DrZ5kPYLE7HjLBoCVXAQAvD_BwE
SIedzialem tylko u znajomych, byl calkiem spoko ale... ale kazdy z moich poprzednich foteli tez byl spoko przez pierwszy miesiac. Potem wszystkie ulegaly pod masa