Aktywne Wpisy
Zwierz33 +6
#przegryw
Taki był pierwszy chuopki samochód 15 lat temu jak chuop miał 19 lat. A Wy jakie mieliście pierwsze albo macie ew. teraz ?
Fajny był jak rozbierałem drzwi to znalazłem stare gazety poza szpachlą ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Taki był pierwszy chuopki samochód 15 lat temu jak chuop miał 19 lat. A Wy jakie mieliście pierwsze albo macie ew. teraz ?
Fajny był jak rozbierałem drzwi to znalazłem stare gazety poza szpachlą ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
losowynick13 +19
znalazłem nietoperza pod prysznicem, no nietypowo przyznam szczerze
wołam w związku z tym, że zaplusowaliście ten wpis
Podzielcie się wspomnieniami z pandemii. Ilu z was zachorowało, ilu wymagało hospitalizacji, czy ktoś znajomy odszedł w wyniku pandemii, usunął konto, dostał bana etc.
#covid19 #koronawirus #2019ncov
Specjalne pozdrowanie użytkowników od @gladagugu / @laches
=============================================
List nadany od zbanowanego @laches dzięki akcji #wolamyzbanowanych
Ze znajomych mi osób, to na covid zmarł ojciec mojego bliskiego kumpla ( ͡° ʖ̯ ͡°)
nie szczepiłem sie i nie zamierzam, moja mama zostala uziemiona testem z bezobjawowym jakos w polowie 2020 i to tyle. Dziwny okres, teraz sie zaczyna dziwniejszy :x
Jestem 40+
8 godzin gorączki ok. 38 stopni
12 godzin ból głowy (patrząc w górę)
Mąż przez ponad miesiąc nie miał smaku, węchu przez 2 tygodnie
Córka, lat 15 negatywna, czy potem miała nie wiem, bo więcej testów nie robiliśmy, objawów zero
Patrząc na swój krąg znajomych, to chorowali i zaszczepieni i niezaszczepieni po równo. Ale zaszczepieni przechodzili chorobę znacznie lżej.