Wpis z mikrobloga

Hej, jak wam poszedł 10-ty sezon GBL?
Ja zrobiłem sobie przerwę. Jak widać na załączonym obrazku rozegrałem tylko 225 walk, z czego 75 wczoraj :)
Miałem odpuścić i zakończyć na 17 levelu, ale szkoda było rezygnować z darmowej Elite Fast TM-ki i Stardusta, a po wbiciu 20 poziomu okazało się, że mam rating ~2110, więc wystarczyło tylko zrobić jeszcze jeden set i cyk, Rank 21 zdobyty :)
PS Aktualny sezon też się dobrze zaczął, to moje najlepsze rozpoczęcie odkąd gram :)
#pokemongo
Kameishi - Hej, jak wam poszedł 10-ty sezon GBL?
Ja zrobiłem sobie przerwę. Jak wida...

źródło: comment_1646249162mQxYuNp6KhYDeGTMsz2gRU.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kameishi zawsze omijałem te pvp, ale widziałem grafikę że obecnie warto grać, bo w kwietniu ma być jakiś event na pvp z dużą ilością exp.
Kojarzy może jakiś poradnik co do pokazów, jakie warto mieć przygotowane na pvp?
  • Odpowiedz
@Azzl: Osobiście uważam, że ten sezon wbrew temu co pisze Niantic, jest tak samo dobry do rozpoczęcia jak każdy inny

Jeśli jesteś zainteresowany PvP to kilka porad na start

https://pvpoke.com/train/analysis/
Na tej stronce, masz propozycje zespołów, które aktualnie dobrze sobie radzą (pamiętaj o wyborze
  • Odpowiedz
@Kameishi: ja chwilę pograłem w tym sezonie. Gram od sezonu 0 ale bez większego przykładania się. Ciągle podobne lub te same teamy. W tym sezonie przypadło mi robić zadania na bodaj 44 lvl, więc pierwszy raz dłużej pograłem w UL . Ile ja w to dustu wpakowałem niemal bez żadnego efektu... Tak mi UL nie leży, że zawsze omijam, jak widać słusznie. Natomiast w MLC zrobiłem pierwszą inwestycję od dawna,
JimiButton - @Kameishi: ja chwilę pograłem w tym sezonie. Gram od sezonu 0 ale bez wi...

źródło: comment_1646265757wesmjudwiiX6zUBHzoFY0h.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@gwiezdny_surfer: nie mam porównania, ale w sezonie o którym piszesz też często trafiałem legendy, głównie Darkraia i Cresselie

Tak mi UL nie leży, że zawsze omijam,

@JimiButton: Może spróbuj, wersji Premier Classic (bez legend i do 40lvl) ma być od 8 Marca

Pierwszy
  • Odpowiedz