Aktywne Wpisy

dwa__fartuchy +342
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
sforce +79
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

Ja zrobiłem sobie przerwę. Jak widać na załączonym obrazku rozegrałem tylko 225 walk, z czego 75 wczoraj :)
Miałem odpuścić i zakończyć na 17 levelu, ale szkoda było rezygnować z darmowej Elite Fast TM-ki i Stardusta, a po wbiciu 20 poziomu okazało się, że mam rating ~2110, więc wystarczyło tylko zrobić jeszcze jeden set i cyk, Rank 21 zdobyty :)
PS Aktualny sezon też się dobrze zaczął, to moje najlepsze rozpoczęcie odkąd gram :)
#pokemongo
źródło: comment_1646249162mQxYuNp6KhYDeGTMsz2gRU.jpg
PobierzKojarzy może jakiś poradnik co do pokazów, jakie warto mieć przygotowane na pvp?
@Kameishi: XDDDD ja to w ogóle nie gram w to lagujące gunwo, naprawdę podziwiam, że komuś się chce w to bawić
Jeśli jesteś zainteresowany PvP to kilka porad na start
https://pvpoke.com/train/analysis/
Na tej stronce, masz propozycje zespołów, które aktualnie dobrze sobie radzą (pamiętaj o wyborze
źródło: comment_1646265757wesmjudwiiX6zUBHzoFY0h.jpg
Pobierz@JimiButton: Może spróbuj, wersji Premier Classic (bez legend i do 40lvl) ma być od 8 Marca