Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +30
Czasem słyszę "jej, robiłeś systemem zleceniowym chatę i wyszło Ci koło 3500 za metr, jakim cudem tak tanio" - trochę wtedy mam ochotę prychnąć śmiechem, bo osobiście znam ludzi, którzy zrobili znacznie taniej ode mnie i w dodatku ładniejszy dom wybudowali.
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie

Cinoski +2

#ukraina #wojna #rosja #radom
źródło: comment_1646147718jqeggETjzK5XUh9pHDvttS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Myśle, ze info do zweryfikowania, ale może pospieszyliśmy się z szykanowaniem pewnych firm/ instytucji:
Takie oświadczenie wydał wczoraj AMIC ENERGY na swoim
Dokładnie rzecz biorąc, Amic Polska nie jest austriackim koncernem. Do 2016 r. spółka stanowiła część rosyjskiego koncernu Łukoil, dziś jest częścią austriackiego koncernu Amic Energy (pełna nazwa Amic Energy Management GMBH).
„Długoterminowymi relacjami” budowanymi przez koncern z Austrii interesowały się polskie media. „Austriacka firma Amic Energy, która przejmuje stacje benzynowe w Polsce, ma tyle powiązań z Rosją, że na Ukrainie ją bojkotowano (...) Przepytaliśmy konkurentów z branży. ‘Amic to
@DonMateooo93: oczywiście że tak! Ostatnio prostuję informacje z niektórych źródeł, nawołujące do bojkotu fińskiego Nokiana - producenta opon. To prawda, jest fabryka w rosji, ale właśnie ją stamtąd wycofują (co notabene przekłada się bezpośrednio na jakość, kto kupował, ten wie, że ruskie Nokiany to jakościowa przepaść, w porównaniu do fińskich). Wspierają też ukraińskich pracowników, wypłacając im wynagrodzenia z góry, by mogli zadbać
Beka z tego jak niektóre wykopki myślą ze za wszystko co „fajne i na czasie” odpowiedzialni są użytkownicy tego portalu we własnej osobie xD
@Samy_Naceri: debil, a nie kozak. Amic nie ma nic wspólnego z Łukoilem. Odkupili po prostu stacje.
Więcej wspólnego z Rosją ma Shell i BP...