Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
Mam ropniaka, więc pytam z ciekawości.
#lpg #samochody
Bo łatwiej w ten sposób sobie zracjonalizować, dlaczego nie zamontowali instalacji LPG "może i płacę więcej, ale LPG to i tak syf" niż uczciwie usiąść i policzyć i stwierdzić "LPG tańsza opcja, ale w moim przypadku się nie zwróci".
Plus poczucie przynależności do wyimaginowanej "lepszej" grupy.
Zadnych przegladow lpg nie robilem. Jak sobie przypomnialem to co jakies 70k zmienilem filterki. Po 230k padl reduktor. 350 z wymiana. Teraz koniec homologacji butli. Nowa butla 550 z wymiana. Co rok dodatkowa oplqta za przeglad techniczny auta to jest 60x10lat. Ile dodatkowych kosztow? 2k? Zaoszczedzone na paliwie przez ten czas jakies 35k
Najwiekszy problem to butla. W smax nie ma za wiele miejsca na butle chyba 34L brutto wchodzi, czyli z 27l to pewnie z 200km.
Zeby wrzucic wieksza trzeba przerabiac podloge w bagazniku i rure od tlumika
Trzeba w tym silniku jakies dodatkowe bajery? Cos spyszalem o jakims podwojnym zasilanie czy czyms takim