Aktywne Wpisy

obszarnik +90
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +232
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czy dla takiego amatora jak ja, ktoś poda jakieś propozycje wyboru sprzętu do słuchania muzyki?
Chciałbym zestaw TYLKO do muzyki, więc chyba potrzebuję zestaw stereo z subwooferem i amplitunerem z 2 głośnikami?
Muza ma mieć piękny bass, mocny dla pokoju ~30m2
Cena generalnie nie gra roli, ale powyżej 8,9k nie dam.
Klipsch SPL-150 ponoć jest fajnym wyborem jako subwoofer, co proponujecie? Zaznaczam, że tylko do słuchania muzyki.
kombinacje można mnożyć ale na taki pokój potrzebujesz trochę mocy ze wzmaka wg mnie 60-80W min. i kolumny dwu i pół drożne a może nawet trójdrożne, zależy co jest dostępne.
przy odsłuchach uważaj tylko na fakt, że u ciebie w pomieszczeniu wszystko może grać inaczej ze
Przedwzmacniacz do wzmacniacza?
Nie kumam, ale ok, zapiszę sobie.
Co do kolumn to te klipsche ma mój ojciec z tym onkyo i to jest dobre połączenie tylko
Tak, akustyka pomieszczenia może zrobić niezłego WTF. Jak zmieniałem swój stary zestaw stereo do nowego domu (w starej chacie wydawało się OK), większy salon i zrobiłem takie....Ooooooo ( ͡° ͜ʖ ͡°)