Aktywne Wpisy
mlody91pl +5
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ta inwazja jest poważna, ten kraj jest poważny
@MackaCthulhu: nie wiem. Jeszcze wczoraj (zarowno na wykopie i nie na wykopie) widzialem mapki gdzie jednak poludnie - od strony krymu - bylo mniej "zalane" na czerwono
@MackaCthulhu: Jak kraza w niezmienionej formie to malo podumali - nic sie nie zmienia :P
Ja ja zobaczylem pierwszy raz (fakt wczoraj praktycznie nie opalalem wypoka zale czly zeszly tydzien bylem raczej na biezao a mi umknela.
Wiec zobaczylem pierwszy raz. Ale za cholere mi sie nie spinala z tym co widze w TV wiec sie
Komentarz usunięty przez autora