Wpis z mikrobloga

a mapa to fake, udostępniają ją na wykopie od kilku dni w niezmienionej formie w celu zasiania paniki (bądź z niewiedzy)

@MackaCthulhu: nie wiem. Jeszcze wczoraj (zarowno na wykopie i nie na wykopie) widzialem mapki gdzie jednak poludnie - od strony krymu - bylo mniej "zalane" na czerwono
@MackaCthulhu: Ja odpuszczam front Kijowski. Na południu dzieją się wazniejsze rozstrzygnięcia a i milicja DNR ma większą motywacje niż ci rajdowcy (wojska rosyjskie) Putina z pod Kijowa XD. Także u mnie twitter i szukamy pod #mariupol XD
@gorzki99 bo są różne mniej lub bardziej dokładne mapki, ale ta konkretna mapa + druga o której wspomina wyżej inny mirek, z tym konkretnym kształtem frontu (i druga z domykającym się kotłem) krążą w niezmienionej formie po wykopie i są używane przez ludzi o niecnych zamiarach.
krążą w niezmienionej formie po wykopie i są używane przez ludzi o niecnych zamiarach.

@MackaCthulhu: Jak kraza w niezmienionej formie to malo podumali - nic sie nie zmienia :P

Ja ja zobaczylem pierwszy raz (fakt wczoraj praktycznie nie opalalem wypoka zale czly zeszly tydzien bylem raczej na biezao a mi umknela.
Wiec zobaczylem pierwszy raz. Ale za cholere mi sie nie spinala z tym co widze w TV wiec sie zastanawiam