Aktywne Wpisy

OldTimer11 +56
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a

#ukraina
ta inwazja jest poważna, ten kraj jest poważny
@MackaCthulhu: nie wiem. Jeszcze wczoraj (zarowno na wykopie i nie na wykopie) widzialem mapki gdzie jednak poludnie - od strony krymu - bylo mniej "zalane" na czerwono
@MackaCthulhu: Jak kraza w niezmienionej formie to malo podumali - nic sie nie zmienia :P
Ja ja zobaczylem pierwszy raz (fakt wczoraj praktycznie nie opalalem wypoka zale czly zeszly tydzien bylem raczej na biezao a mi umknela.
Wiec zobaczylem pierwszy raz. Ale za cholere mi sie nie spinala z tym co widze w TV wiec sie zastanawiam
Komentarz usunięty przez autora