Aktywne Wpisy

Salido +198
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz
lvbie_placki +599

TO właśnie od takich wysrywów jak twój odechciewa się Polski
Olaboga polske obrażajo.
O Polsce tylko dobrze albo wcale
Definicja polskiego bagna
@Kapitalista777: FTFY
Najbardziej zniechęcający do patriotyzmu są ludzie sami określający się patriotami. Ci sami ludzie każą wyjeżdżać z Polski, kiedy stwierdzisz że ci się coś ci się w niej nie podoba. Ci sami ludzie będą na ciebie pluć jadem, jeśli masz inne poglądy, jesteś niewierzący, masz inną orientację, inny kolor skóry.
To "patrioci" doprowadzili do tego, że jak widzi się na ulicy kogoś w koszulce z orłem/barwami Polski to od razu
@naczarak: No tak, to co na screenie to tylko konstruktywna krytyka i formą dyskusji, żadna pedagogika nienawiści do własnego narodu.
Idź się lecz ty i plusujacy ten wysryw.
@Kapitalista777: Ty mi tu nie p-----l swoich kocopołów, bo wychowałem się na Podkarpaciu wśród gorszych prawaków niż tutaj. Miałem całe 19 lat, żeby poznać wspaniałość i wyniosłość "patriotycznych" i konserwatywnych poglądów. Byłem obrażany przez nauczycieli, kiedy chciałem się wypisać z religii.
Poznałem całą
@naczarak: jedyne bagno to tacy jak ty robią. A propos "dobrze albo wcale" to zawsze najgłośniej szczekasz jak ktoś nieładnie napisze o Izraelu. Hipokryto zamknij mordę.