Wpis z mikrobloga

@vin42: Tobie też się przyda. Obserwowałem twój profil. Od kilku miesięcy regularnie pomawiasz pojedyncze osoby oraz całe grupy, jest to przestępstwo z art 212 kk za które grozi do roku wiezienia.

A co do mojej wypowiedzi, nie ukrywam że jestem za przywróceniem w polskim prawie kary smierci oraz karaniem zdrajców i kolaborantów działających z pełną premedytacja na rzecz obcych wrogich nam państw.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@patykiem_pisane:

A co do mojej wypowiedzi, nie ukrywam że jestem za przywróceniem w polskim prawie kary smierci oraz karaniem zdrajców i kolaborantów działających z pełną premedytacja na rzecz obcych wrogich nam państw.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zgłaszasz tam siebie? Powodzenia!

Szczoteczka przygotowana?
  • Odpowiedz
@vin42: Za przywróceniem kary śmierci w polskim prawie jest większość Konfederacji i ich w tej sprawie popieram, nie zapomnij ich zgłosić( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uważam że kara nie tylko powinna być przywrócona za zabójstwo, ale też za zdradę kraju czy działanie na rzecz wrogich nam państw.
  • Odpowiedz
  • 0
@vin42: Za przywróceniem kary śmierci w polskim prawie jest większość Konfederacji i ich w tej sprawie popieram, nie zapomnij ich zgłosić( ͡° ͜ʖ ͡°)

@patykiem_pisane: nie interesuje mnie konfederacja, bardziej tacy radzieccy prowokatorzy jak ty, teraz to już nawet bardzo mnie interesują
  • Odpowiedz
@vin42: A powinna bo jest za przywróceniem kary śmierci. Zabawne od kilku miesięcy wyzywasz innych od ruskich onoc czy używasz pomówień, a gdy udowodniłem że sam powielasz onucowom propagande to się zestrales xD
  • Odpowiedz
Głosowałeś na jachirę i na różne inne ruskie onuce do tego życzyłeś ludziom śmierci poniesiesz tego konsekwencje chłopczyku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@vin42: Głosowałeś na Korwina i różne inne ruskie onuce do tego pomawiales ludzi o różne rzeczy jakich nie zrobili lub nie popierali. Poniesiesz konsekwencje chłopczyku( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@vin42: I co oczywiste wspierałes ruska propagandę. Poniesiesz konsekwencje chlopczyku( ͡° ͜ʖ ͡°)

@patykiem_pisane: wsadzają do więzienia za plusowanie wpisów??? XDDDDD

Za życzenie śmierci już tak, do tego pomawiałeś ludzi o różne rzeczy ale to nic przy życzeniu smierci. Będziesz miał jazdę synek.
Konto możesz skasować śmiało.
  • Odpowiedz
  • 0
wsadzają do więzienia za plusowanie wpisów??? XDDDDD

@vin42: A wsadzają do więzienia za popieranie przywrócenia w polskim prawie kary śmierci XDDDD

@patykiem_pisane: hahaha są cytaty gdzie życzył ś ludziom śmierci a nie optował ś za przywróceniem kary śmierci Także niestety bardzo mi przykro. Będzie grubo.
  • Odpowiedz