Wpis z mikrobloga

@BeZao: Powiedział koleś, który udziela się głównie na temat patostreamow a jego głównym pociskiem na kogoś jest banalny tekst o podłożu seksualnym. Tak wiec, mam pewność, ze wiesz co mowisz ;)
  • Odpowiedz
@BeZao: Oczywiście, ze można ale w tym przypadku on montował ładunki i nie zdążył uciec. Czego nie rozumiesz? Nie wszystkie akcje można zaplanować z wyprzedzeniem, prawda?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BeZao: rozumie rozumie, ale jednak nie rozumie.
Jak idzie ci minowanie mostów? Skoro każdy mógł to zrobić to jakie jest twoje doświadczenie w tym? Ile ty żyć uratowałeś swoimi czynami?
  • Odpowiedz
@BeZao: ale wiesz dzabnie, że jebło nie dlatego, że on coś z----ł tylko dlatego, że ruscy pojawili się szybciej przy tym moście niż zakładano? dlatego podjął decyzję o wysadzeniu mostu
  • Odpowiedz
@BeZao: poszukaj sobie na twitterze oficjalnych informacji. jak jesteś dzbanem i nie weryfikujesz newsów, to już nie moja wina, ja nie będę głąbowi palcem pokazywał, to nie piaskownica.
  • Odpowiedz
@BeZao: naucz się czytać ze zrozumieniem.

skoro zarzucasz mi, że jestem farmazoniarzem więc to TY pokaż MI informacje, że ta "fajtłapa" jak to nazwałeś ukraińskiego żołnierza coś z----ł i dlatego zginął.

widzisz chłopcze, to działa w dwie strony, tyle, że moje słowa są poparte oficjalnymi informacjami przekazanymi przez rząd Ukraiński, których ty jako j----y ignorant i leń nie potrafisz zweryfikować, a sam p--------z takie głupoty, że ręce opadają. idź sobie
  • Odpowiedz
@BeZao: miałem Ci już nie odpisywać, bo dla mnie jesteś dzbanem p---------m i gamoniem, ale

niestety dalej boli mnie ludzka głupota i nie mogę przejść obok niej obojętnie
  • Odpowiedz