@GacekNiebieski: @KarolaG17: nie ma sie co smiac, kazdy miał swoja opinie. Dla takich szaraków jak my odgadnięcie czy wejda czy nie wejdą to rzut monetą. Nie mamy kompletnie pojęcia co się dokładnie dzieje, a spora część widzę ewoluowała z eksperta wirusologii-ekonomii-finansów na eksperta ds. wojny :/
@GacekNiebieski: Wjechały, nie wypieram się tego, ale nie będę przepraszał za wyśmianie ówczesnej paniki, jaką było domyślanie się kto siedzi w autobusach i czy to na pewno Ruscy. Oczywiście karyna @KarolaG17 szuka zwady i myśli, że skoro akurat ona trafiła, to znaczy, że wszystkie rozumy pozjadała.
@rolnik_wykopowy: Byles madrzejszy od wywiadu stanow zjednoczonych. Jesli moge cie za cos wysmiac teraz to za lykanie kremlowskiej propagandy. Bo taka wtedy byla, wysmiewanie ataku na Ukraine.
@GacekNiebieski: Ale wiesz o tym, że sygnały o ataku w ciągu w 48h pojawiały się od dwóch tygodni co najmniej? Tylko głupcy nie mylą się nigdy. Ja sam zresztą nigdzie nie napisałem, że do takiego ataku nie dojdzie. Poproś @KarolaG17 to Ci przeszuka moje konto. No chyba, że nic nie znajdzie, bo gdyby miała lepszy wpis, to nie omieszkała by go tu wkleić.
@rolnik_wykopowy: Tez bym przekladal atak jak bym sie dowiedzial ze moj sztab ma tylu amerykanskich szpiegow co ruski. No dobra, za bardzo tez na Ciebie teraz siadlem. W sumie wszyscy jestesmy podk*wieni obecna sytuacja i ostro reagujemy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZjemCiDywan: I twoją rodzicielke.
Komentarz usunięty przez moderatora
@GacekNiebieski: Wjechały, nie wypieram się tego, ale nie będę przepraszał za wyśmianie ówczesnej paniki, jaką było domyślanie się kto siedzi w autobusach i czy to na pewno Ruscy. Oczywiście karyna @KarolaG17 szuka zwady i myśli, że skoro akurat ona trafiła, to znaczy, że wszystkie rozumy pozjadała.
@GacekNiebieski: Ale wiesz o tym, że sygnały o ataku w ciągu w 48h pojawiały się od dwóch tygodni co najmniej? Tylko głupcy nie mylą się nigdy. Ja sam zresztą nigdzie nie napisałem, że do takiego ataku nie dojdzie. Poproś @KarolaG17 to Ci przeszuka moje konto. No chyba, że nic nie znajdzie, bo gdyby miała lepszy wpis, to nie omieszkała by go tu wkleić.