Aktywne Wpisy
Borealny +18
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
MurLand +21
Dobra teraz coś #!$%@?.
Była u nas wczoraj koleżanka różowej na piwo, taka typowa tinderowka. Spotyka się tylko z bogatymi facetami, żeby zabierali ja do drogich restauracji i kupowali jej jakieś drobne prezenty, kiedyś chciała robić karierę na OF ale chyba nie wyszło.
Znalazła nowego faceta w który jest dla niej "idealny" czyli ma kasę i żeby go zatrzymać postanowiła uwaga dodać krwi z miesiączki do jego jedzenia. Trochę zacząłem żartować (bo
Była u nas wczoraj koleżanka różowej na piwo, taka typowa tinderowka. Spotyka się tylko z bogatymi facetami, żeby zabierali ja do drogich restauracji i kupowali jej jakieś drobne prezenty, kiedyś chciała robić karierę na OF ale chyba nie wyszło.
Znalazła nowego faceta w który jest dla niej "idealny" czyli ma kasę i żeby go zatrzymać postanowiła uwaga dodać krwi z miesiączki do jego jedzenia. Trochę zacząłem żartować (bo
A gdyby tak NATO w trybie przyspieszonym przyjęła Ukrainę pod swoje skrzydła? Dać Putinowi 24h na wycofanie wojsk w przeciwnym razie będzie to oznaczało agresję na kraj NATO i odpowiedź zbrojną całego sojuszu? Ehh, co te kacapy robią...
@RevusYT: pewnie da się to obejść, to zwykły pakt więc i jego postanowienia i warunki da się zmienić
@gotiman13: koniecznie!
@matiJ: po to żeby odstraszyć Rosję przez jakąkolwiek agresją teraz i w przyszłości. Jak nie będzie stanowczej reakcji to sobie Putin będzie zajmował a to Ukrainę, a to Białoruś, a to jeszcze jakieś inne
@Rst00: jesteś tak bezdennie głupi czy tak kompletnie niewyedukowany?
Może zanim wysrasz takie #!$%@? to się zapoznasz z tym co trzeba zrobić, żeby do NATO w ogóle dołączyć?
@Instrybutor_z_Orlenu: muszą zajść dwie rzeczy - państwo musi wystosować taką prośbę i 30 państw musi się na to zgodzić. To pakt polityczno-wojskowy, więc to polityka. I nic więcej nie musi się stać.