Zastava (Yugo) w limitowanej wersji Ciao, produkowany w latach 1998-2003. Jak go rozpoznać? Otóż przede wszystkim ma nieco zmieniony grill z przodu, tylny spojler, wycieraczkę tylnej szyby oraz zagłówki dla pasażerów na kanapie. Ale najważniejsze do zapamiętania jest to, że był oferowany jedynie w sześciu szalonych kolorach.
Silniki do wyboru to 1.1 55 KM oraz 1.3 65 KM - uwaga, już na wtrysku!
Jest to naprawdę ładny kawał auta. Niestety w przeciągu ostatnich 10 lat Korale totalnie zmiotło z polskich ulic oraz parkingów i nawet o wrastające Yugo ciężko ( ͡°ʖ̯͡°)
@DerMirker: no to Yugo czy Zastava, zdecyduj się XD
Jest to naprawdę ładny kawał auta. Niestety w przeciągu ostatnich 10 lat Korale totalnie zmiotło z polskich ulic oraz parkingów i nawet o wrastające Yugo ciężko ( ͡°ʖ̯͡°)
@DerMirker: ciekawe czemu ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) a tak
Silniki do wyboru to 1.1 55 KM oraz 1.3 65 KM - uwaga, już na wtrysku!
Jest to naprawdę ładny kawał auta. Niestety w przeciągu ostatnich 10 lat Korale totalnie zmiotło z polskich ulic oraz parkingów i nawet o wrastające Yugo ciężko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tu wpis o składanym przez firmę Damis polskim Koralu
#rzetelnafura
#samochody #motoryzacja #carspotting #carboners #yugo
@DerMirker:
Nie musisz się chwalić, wiemy że już o to zadbałeś xD
@DerMirker: ciekawe czemu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a tak
Ja parę lat temu widziałem jedno Yugo w ruchu ulicznym i to jeszcze wersja kabrio
@DerMirker: niby tak ale nie do końca - kilkukrotnie zmieniano nazwy o czym pisałem u siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Fennrir: ja widziałem jakiś czas temu w Skarbie ̶H̶a̶s̶i̶o̶k̶a̶ Narodu Yugo, mają też wersję kabrio jak pamiętam