Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#prawo #bekazpodludzi #zalesie #policja
Przecież ten kraj to jest jakaś kpina.
Mieszkam w mieszkaniu gdzie o zgrozo na dole pod moim jest mieszkanie socjalne
Ojciec, matka i 3 synów.
Totalna patologia, libacje itp itd.
Zaczęli mi grozić i mnie nękać że mnie pobiją.
Bo ćwiczę w mieszkaniu i ich to #!$%@? ale jak oni robią imprezy do 4 nad ranem to jest GIT.

Poszedłem na policję do dzielnicowego

"Z tym nic nie warto robić, bo ani mandatu nie dostaną a jak dostaną to go nie zapłacą a komornik tego nie ściągnie bo nic nie mają swojego, bo całe życie na zasiłku, rodziny z dziećmi nie wywalisz jak to jeszcze socjal. Bo socjali u nas brak. No zostało ci tak żyć i tyle"

To jest #!$%@? jakiś #!$%@? żart

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6214a22f35706f441985feac
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 13
BiałaPłaszczka: Stary mogę ci tylko współczuć, ten kraj i prawo w nim to jest jakaś kpina.
Miałem podobną sytuację z żoną. Tylko my się mieliśmy wyprowadzać bo kupiliśmy mieszkanie i je remontowaliśmy.
Totalna patologia pod nami, imprezy, libacje, darcie ryja, bijatyki, sikanie na klatce itp.
Też mieliśmy to w dupie ale z biegiem czasu ich matka zaczęła nas wyzywać od najgorszych, że za głośno oglądamy tv albo chodzimy po mieszkaniu a
@AnonimoweMirkoWyznania: Slowo klucz : Urzad skarbowy. Jak ich nie ma w domu to że czujesz ulatniajacy się gaz. Jak robia imprezy po nocy i dra mordy to zglos przemoc domowa a nie impreze.

No i najwiazejsze uderz do administracji i upewnij sie ze cala 5 aniołków ma tam meldunek a nie tylko 3-4 :P Bo to akurat na administrację działa jak mają podkładkę że ktoś ich robi w bambuko na pieniażki.
@AnonimoweMirkoWyznania: Zgłoś groźby na policję, żebyś w razie czego miał podkładkę, i kup sobie gaz pieprzowy, jak tylko gościu będzie się stawiał to mu cały pojemnik w morde wypryskaj, i zgłoś napaść ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oni mają reputację jaką mają, a jak jeszcze zgłosisz że Ci grozili i to Ty będziesz w roli ofiary która się broniła traktowany. Z resztą takie śmiecie przeważnie tylko odgrażać się