Aktywne Wpisy
KingaM +236
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
jonasz68 +11
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
#prawo #bekazpodludzi #zalesie #policja
Przecież ten kraj to jest jakaś kpina.
Mieszkam w mieszkaniu gdzie o zgrozo na dole pod moim jest mieszkanie socjalne
Ojciec, matka i 3 synów.
Totalna patologia, libacje itp itd.
Zaczęli mi grozić i mnie nękać że mnie pobiją.
Bo ćwiczę w mieszkaniu i ich to #!$%@? ale jak oni robią imprezy do 4 nad ranem to jest GIT.
Poszedłem na policję do dzielnicowego
"Z tym nic nie warto robić, bo ani mandatu nie dostaną a jak dostaną to go nie zapłacą a komornik tego nie ściągnie bo nic nie mają swojego, bo całe życie na zasiłku, rodziny z dziećmi nie wywalisz jak to jeszcze socjal. Bo socjali u nas brak. No zostało ci tak żyć i tyle"
To jest #!$%@? jakiś #!$%@? żart
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6214a22f35706f441985feac
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Pozbierać dowody, zgłosić i cyk
@AnonimoweMirkoWyznania: w Polsce ci wpierd#$@, w takiej Francji dostałbyś kosę bez ostrzeżenia :p
Tak są to pełnoletni synowie już.
Każdy robi na czarno.... to z czego im zabiorą ?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Miałem podobną sytuację z żoną. Tylko my się mieliśmy wyprowadzać bo kupiliśmy mieszkanie i je remontowaliśmy.
Totalna patologia pod nami, imprezy, libacje, darcie ryja, bijatyki, sikanie na klatce itp.
Też mieliśmy to w dupie ale z biegiem czasu ich matka zaczęła nas wyzywać od najgorszych, że za głośno oglądamy tv albo chodzimy po mieszkaniu a
Plusik ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Jakby oni mieli pisać jakieś zgłoszenia i zakłócanie to by się tam spocili i przegrzali
No i najwiazejsze uderz do administracji i upewnij sie ze cala 5 aniołków ma tam meldunek a nie tylko 3-4 :P Bo to akurat na administrację działa jak mają podkładkę że ktoś ich robi w bambuko na pieniażki.