Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Z braku szansy na mieszkanie zaczynam rozważać kupienie działko ROD. Wszyscy i tak tam mieszkają cały rok, całe życie nikt tego nie rusza. Może to jest mega life hack, zamiast zapłacić 400 000 za kawalerke wydam 180 000 na domek wykończony na działce praktycznie w dużym mieście. Jak myślicie, oszukałem system, iśc w anarchie? Jakie są minusy tego pomysłu. Mogą mnie wyrzucić? Ale niby jak skoro wtedy będe bezdomny a to przestępstwo
Dla bezpieczeństwa wolałbym tę b--ń samemu zdać tam gdzie trzeba żeby mieć spokój. Wiecie co powinienem zrobić, gdzie się udać? Nie chcę mieć kłopotów z prawem i nie daj Boże stracić pozwolenia na b--ń, więc wolę zrobić taki ruch wyprzedzający.
#strzelectwo #bron #wojna #kiciochpyta
Najlepiej jakbyś wysłał mi ją do paczkomatu. Ja zajmuje się przechowywaniem na terenie Europy wschodniej. Pisz jak cos na priv to podam Ci adres paczkomatu. Nie oznaczaj tylko paczki że jest to b--ń bo mogłaby wpaść w niepowołane ręce. Potwierdzenie depozytu dostaniesz gdy ją odbiorę.
@cichykacik: daj spokój, nie warto. ;)
@ak-47-kalasznikov: zastanów się, co będzie jak wpadnie wróg, zdobędzie rejestry posiadaczy i okaże się że jacyś ludzie mają b--ń?
Dlatego pozwolenia na b--ń to zło.
@d3stabilizacjon: absurd, to tylko służy kontroli obywateli i ochrony państwa przed nimi. Wyobraź sobie stan np. wojenny.
@blackphoenix: bandyto nieeeeee xDD
@Dzyndzyb: Ale ja nie chcę jej złomować, liczę na to że mi ją oddadzą w stanie nienaruszonym jak już się to wszystko skończy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Djelon: Słuszna uwaga, ale rozumiem że temu ma właśnie służyć zdanie broni
@ak-47-kalasznikov: imo w takim wypadku ruskie i tak przyjechalyby i zachowawczo bys dostal kulke bo taki obywatel moze stanowic zagrozenie a po co sie zastanawiac jak mozna problem rozwiazac na miejscu( ͡° ͜ʖ ͡°)
@d3stabilizacjon: Według mnie to akurat dobrze, b--ń lepsza niż cokolwiek nasze wojsko ma do zaoferowania, do tego czytałem że te MSBS Grot to straszne g---o, piachem posypać i od razu się tnie.
Jest pandemia, zarazisz cały sztab generalny wirusem i pójdziesz do pierdla za sabotaż.
@cichykacik: @Xune: @Stulejman_Wspanialy:
Bardzo dobrze, że trzeba oddać. Lepiej nie ryzykować, że jakiś napalony gieroj weźmie swojego ARa z krzywym łożem i pojedzie strzelać do białoruskich pograniczników albo do rosyjskich turystów i da ruskim pretekst do eskalacji działań wobec Polski.
A przecież takim boczniakiem z lunetą to można na 200m trafiać, to mógłby się chcieć bawić w snajpera.