Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
Nie wiem jak wy ale ja po przeczytaniu tego tekstu pierwsze co mam w głowie to: Konfederacja
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #f-----m #narodowcy #liberalizm #komunizm #antykapitalizm #polityka
Oraz ortografią.
faszysci wloscy i niemieccy wcale nie opierali sie na gospodarce centralnie planowanej, na zyciu obywatela centralnie planowanym, narodowi socjalisci w niemczech nie byli ani partia robotnicza ani nie mieli socjalizmu w nazwie.
f-----m wcale nie powinien w polszy kojarzyc sie z PiS (
Wpływ na życie obywateli i państwa we WSZYSTKICH aspektach to chcą wszyscy dyktatorzy, bez względu czy lewicowi czy prawicowi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@NoJakNieJakTak: Czyli g---o wiesz. Konfederaci to banda cipek. Konfederacja nie głosi silnego państwa, bo żadne liberalne gospodarczo państwo nie jest silne. Do tego trzeba ogromnych wydatków państwowych. Do tego f-----m oznacza prowadzenie polityki za pomoca przemocy. Do tego potrzeba bojówek. Gdzie Konfederacja ma bojówkę?
@mastalegasta: Oj, ja jestem pewien, że jeśli Konfiarze by doszli do władzy, to bojówka byłaby niejedna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konfederacja to liberalowie