Aktywne Wpisy

koronawirus +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kamyyll +142
źródło: 1000021654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000021654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pogoda świetna, kraj mały i ciekawy, ludzie podobno spoko, piękne widoki i masa ciekawych zabytków.
Czy są tu jakieś mirki albo mirabelki gotowe podzielić się jakimiś radami? Kiedy się tam najlepiej wybrać, bo słyszałem, że standardowe miesiące wakacyjne (lipiec, sierpień) są zbyt upalne na zwiedzanie?
Co lepiej brać - first minute (chociaż chyba już za późno) czy last minute? A może zorganizować całość samemu? I jeżeli tak, to jakie hotele polecacie?
Jakieś inne rady/ostrzeżenia/pomysły? Czego unikać, na czym się skupić?
Z góry dzięki za pomoc.
PS w ogóle jak ktoś się tam wybiera w tym roku to może chciałby jakoś się spiknąć i ustalić wspólnie jakiś plan, żeby pojechać w więcej osób (ze mną będzie moja druga połówka).
#wakacje #podroze #podrozujzwykopem
Miesiące w sumie obojętnie, ale nawet latem nie jest tam jakos straszliwie gorąco.
Oki, zapamiętam. A wyjaśnisz czemu nie przez biuro? Na last minute nie wyjdzie taniej?
@Ekspert_od_niczego: tu się trochę rozpędziłeś :) w styczniu i luty bywa zimno.
@Ekspert_od_niczego: byłem w lipcu i dla mnie było spoko, kwestia wrażliwości. Pewnie jak pojedziesz w drugiej połowie września to możesz trafić na optimum wakacyjne.
Hotele? Polecam Holiday Inn Express - jest dobrze położony, kawałeczek do plaży,
Komentarz usunięty przez autora
Czyli pewnie najlepiej w to celować? Tylko czy ludzi nie za dużo wtedy...
@Ekspert_od_niczego: we wrześniu też upał, ludzie polecają kwiecień - czerwiec, da się żyć podobno wtedy :D
A jeśli chodzi o "drugie tyle" to podejrzewam, że wynika to ze
O, bardzo dobrze wiedzieć. A kiedy się to mniej więcej dzieje i z jakim wyprzedzeniem kupować bilety?
Widze zamiast Pan Nimbus powinon byc Mr. Anxiety
Niepewnosc na rynku lotniczym, dodatkowy
@bigger: najwyraźniej nie znasz znaczenia słów, których używasz i masz trochę problemów z rozumieniem.
Nie napisałem nic, co by sugerowało, że należy zostać w domu, a niepewność na rynku lotniczym dotyczy tego, że nikt nie jest pewien na 100% jak będzie wyglądała polityka poszczególnych państw względem epidemii. Rozkłady lotów, szczególnie w tanich liniach, były do tej pory kasowane i modyfikowane według dotychczasowych warunków, a
Jak ktos powie, ze jak jestes w Egipcie to KONIECZNIE powinienes zobaczyc Luxor to bez tego Cie zamkna w wiezieniu?
W odroznieniu od Ciebie bylem na Malcie i z autem i bez. I to kilka razy. Oczywiscie, ze wyspe da sie zjezdzic autobusem. Ale czesc miejsc jest poprostu niedostepnych. Wiec w odroznieniu od Ciebie mam porownanie co do obu sposobow zwiedzania.
Oczywiscie idac Twoim tokiem rozumowania zdrowy
@bigger: ja p------ę... Przecież tu nie chodzi o to, że ma się bać, że nie poleci, tylko o to, że ciężko przewidzieć kiedy zaktualizują rozkład na Maltę i