@Arwern: ja jestem jednym z tych graczy którzy się od Soulsów odbili, próbowałem Dark Souls, bo sie naoglądałem filmików i podjarany kupiłem po czym nie dałem rady i gra mną wytarła podłogę.
Od tamtej pory nie potrafię się do żadnej gry tego typu przekonać i to nawet czytając zachwyty nad Bloodbornem którego mam w bibliotece go nie odpalę bo w głowie siedzi Dark Souls.
@L3gion: Ja rozumiem jeszcze granie na hard jak ktoś ogarnia mechanizmy (co jest zazwyczaj w opisie poziomu trudności zawarte przez producenta) ale jak widzę odbijanie się i chwalenie potem że ja przeszedłem to XD ja tam większość gier przeszedłem łatwym i się tego nie wstydzę
@Janusz_z_Rivii: Czyli według twojej logiki, każdą grę powinno się przechodzić dwa razy - za pierwszym na easy, żeby ogarnąć "mechanizmy", a za drugim na hard? Soulsy to obecnie jedyne mainstreamowe gry na rynku, które się same nie przechodzą i za to je ludzie (w tym ja) lubią. Przez ostatni rok ograłem wszystkie gry FS i po ich ukończeniu ciężko jest wrócić do innych gier, które już tak wymagające nie są,
@Wolsky: Tobie ciężko grać w mniej wymagające, mi za to ciężko po całym dniu zarządzania firmą koncentrować się na przechodzeniu gierki wiec włączam sobie na łatwe żeby się rozerwać:)
#ps5 #eldenring
Od tamtej pory nie potrafię się do żadnej gry tego typu przekonać i to nawet czytając zachwyty nad Bloodbornem którego mam w bibliotece go nie odpalę bo w głowie siedzi Dark Souls.
Tak samo tutaj, filmiki przekozackie, wygląda
Soulsy to obecnie jedyne mainstreamowe gry na rynku, które się same nie przechodzą i za to je ludzie (w tym ja) lubią. Przez ostatni rok ograłem wszystkie gry FS i po ich ukończeniu ciężko jest wrócić do innych gier, które już tak wymagające nie są,
@Wolsky: Standardowy tekst gdy pytasz gracza aby powiedział coś po soulsowemu xD Tylko moja gra jest trudna, TYLKO MOJA!!11