Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +103
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Adax_DD: a moze po prostu wiemy ze w wojenkach nie mamy szans i to nasza jedyna alternatywa?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Szczególnie widać to po rządach obecnej partii. Ludzie nie chcą godnie żyć, ludzie to nieroby sprzedający się za 500zl
@Adax_DD: porownujesz ze soba ludzi z krajow, gdzie jeden nie istnial przez przeszlo 100 lat (a powrocil na mapy jakies 100 lat temu), czasy bycia mocarstwem z ktorym sie liczono ma bardzo dawno za soba, a wiekszosc nowej historii to okupacja i podporzadkowanie wielkiemu
@Adax_DD: Polacy też mają dostęp do informacji a popatrz na poparcie pisu i konfy. Chyba połowa
Dodałbym jeszcze ekspresowe tempo wymierania. W latach 90 uczyłem się w szkole, że Ruskich jest 170 milionów. Teraz czytam, że już tylko 145.
I Chińczycy kolonizujący Syberię.
W tym tempie za 2-3 pokolenia z Rosji zostanie tylko ten europejski kawałek, bo za Uralem nie będzie komu mówić po rosyjsku.
@Adax_DD: Zobacz jaką agresją ludzie ze wsi pałają do ludzie LQBT, do opozycji, do kobiet, do uchodźców, ci co są podatni na propagandę. Wiec poczekaj aż u nas upadnie ostatnie wolne medium, potem dajmy sobie 5-10 lat ciągłej i jedynej propagandy, o zgniłym zachodzie, o obronie naszych dóbr i zobaczysz że szarpanie innych terytoriów w imię własnych chorych