Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +74
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
toitakniemaznaczenia +154
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
#medycyna #uzaleznienie #pytanie #narkotykizawszespoko
Nie ma się czego bać.
Idz do lekarza opko - alergolog chyba najlepiej. Przedstaw problem i będzie git.
Ewentualnie możesz pomocniczo stosować steryd do nosa, ale to lekarz musi wypisać.
Na przyszłość - nie ma sensu brać tego gówna (ani jakichkolwiek
@rodion_raskolnikov: Jeśli nie uśniesz bez nich, to już nie wyjdziesz. Mnie się skończyły, to kilka dni mi brakowało, ale jakoś nie po drodze mi było do apteki i przestało. Więcej nie zamierzam kupować, bo najgorzej było kładąc się do snu.
Minęły prawie dwa tygodnie i muszę powiedzieć ze chyba udało mi się z tego wyjść. Nie kupowałem żadnych kropli sterydowych ani innych leków. Po prostu się trochę pomęczyłem, i faktycznie z dnia na dzień było coraz lepiej.