Wpis z mikrobloga

Mirki jest fucking problem.

Zapoznałem sobie laskę na #tinder ogólnie dobry materiał na dziewczynę - wysoka, zgrabna, ćwiczy lekko atletykę, jest programistką, dodatkowo studiuje ekonomię, po prostu mądra dziewczyna z zainteresowaniami, ale tutaj docieramy do punktu zwrotnego - z twarzy wygląda jak niemka :X
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Serio , spróbuj zaobserwować jakaś super łaskę na insta i oglądaj jej perfekcyjne foty codziennie kilka razy dziennie. Gwarantuję że za kilka miesięcy stwierdzisz że nie jest aż tak ładna.

@paragony: bez kitu potwierdzam że tak jest xD
  • Odpowiedz
@SmakoszKotow: no nie wiem, byłem w Niemczech przez jakiś czas i zamieszkiwałem Berlin, nie licząc słodkich czekoladek (mulatek z innych krajów :)) nie było zbytnio na kim zawiesić oka.
  • Odpowiedz
@DivooN: Brzmi niemal idealnie. Ja osobiście właśnie najbardziej lubię takie, co mają świetną figurę, a z twarzy mi się podoba ja, ale to nie jest taka typowa piękność. Choć jeśli to byłby efekt typu "but the face" to trochę ciężkości, ale na spotkanie warto iść na bank.
Btw brzydkie Niemki to chyba jakiś mit, ja co prawda za wiele w DE nie byłem, ale w Monachium to prawie kark skręciłem.
  • Odpowiedz
@Devasto27: ja wiem, ale ciało 10 out of 10, także ta buźka jest mocno rekompensowana. No nic, może irl w sobotę się okaże ładniejsza niż na zdjęciach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz