Wpis z mikrobloga

How into zarabianie solo, na premium. Tak, żebym za miesiąc nie musiał robić przelewu.

@RwandyjskiFront: standardowo fishing
Na lenia to wystarczy gildia z hideoutem, wbijać sobie conqueror punkty i za dużo nie ginąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@senkjuseba: fishing to dopiero dziś zacząłem rozwijać, bo powrót do gry po 2-3 latach, więc eq na 4 tierze. Czy da się rozwijać umiejętności fishingu książkami? Bo chyba mi spaliło a nic nie dodało, mimo że miałem na sobie eq xD

Rozumiem, że mimo wszystko trzeba wbić jak najszybciej VI/VII i ryzykować na czerwonych terenach?
Czy da się rozwijać umiejętności fishingu książkami?

@RwandyjskiFront: tak jak mirek wyżej wspomniał. Jak masz kase to kupujesz ryby i zjadasz, jak nie masz kasy to łowisz i zjadasz. Najszybszy sposób na levelowanie.

Rozumiem, że mimo wszystko trzeba wbić jak najszybciej VI/VII i ryzykować na czerwonych terenach?

@RwandyjskiFront: cały urok tej gierki to ryzyko. Im szybciej zaczniesz grać na czarnych, tym lepiej dla Ciebie. Większy fame/loot i sam content. Ponoć
@senkjuseba: @czaari: no to ten, rybaka wbiłem na T5. Podchodziłem na wojny frakcji. Zarobiłem z 1kk więc było na nowe eq. Fajna sprawa z tymi frakcjami, ciągle jest co robić. @Tylkonocna: co do tych dungeonow czarnych to ja wam powiem, że nawet nie wiem jak zacząć xD set zaraz T6, nie wiem jaka mapę kupić xD gdzie iść i tak dalej. Newb totalny.
Przy okazji mam strasznie dużo tych
@RwandyjskiFront: No ja tez newbie, ale z czarnymi jest tak, że po prostu idziesz na czarne, bierzesz studzienke na niewidzialność i idziesz krainę dalej i tam na dungeony chodzisz, o wiele szybciej do miasta niż z jakichś czerwonych No i przede wszystkim lepszy loot. Nie polecam robić dungenow w krainie gdzie się teleportujesz na czarne, bo ludzie biegają z niewidzialnoscia i można cię łatwo zgankowac
set zaraz T6, nie wiem jaka mapę kupić xD

@Tylkonocna: jak zależy Ci na fame, to idź klepać moby w open world o wiele lepszy fame niż dungi. Nawet t5 na czarnych są spoko jeżeli skupisz się na ulepszonych. Za największego dostaniesz coś koło 300k fame.

Przy okazji mam strasznie dużo tych dusz i run w skarbcu. Widocznie po coś to kiedyś zbierałem. Sprzedać to na markecie czy coś się z
@Tylkonocna: z reguły tylko książki sypią, czasem poleci jakiś item ale kokosów na samym biciu mobów nie zarobisz. Dlatego jak już mówiłem, gildia i do przodu, farmisz moby a w międzyczasie grupujecie na skrzynki i orby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@senkjuseba: A solo jak dobrze zarobić? Kopałem skałki i jak t7 zacząłem przerabiać to warte jest to fortunę, tylko czasem mnie zgankowali, czasem uciekłem, wiec jest duże ryzyko. Myślałem może o corrupted dungeon wydają się spoko tez i całkiem dobry hajs potrafi poleciec, nie tylko z mobów ( ͡° ͜ʖ ͡°)