Wpis z mikrobloga

Chłop bałby się dodać zdjęcie na facebooka lub pójść do pracy a Julka pokazują się publicznie przed kamerką… w ogóle nie widać po niej smutku jakby zobaczyła jak wyglada prawdziwa depresja to z daleka widać smutek w oczach i ogólnie taka zmarnowana twarz.
#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #depresja #socialmedia #influencerki #juliakostera #pieklokobiet
  • 33
@AnhelliWeMgle: no spójrz, ty i @Klepajro się przekrzykujecie z innymi, że ja to tamto, ja to się bałem i w ogóle.

Ale ja też miałem poważną fobię, która wyszła ze szkolnej, że szkołę to nawet nieobecnościami zawaliłem przez objawy somatyczne i w ogóle panika, problemy same. Unikałem, tak jak mówisz.

Dzisiaj swój ryj pokazuję na YouTube, a jak w pracy mam umówiony telefon, a mam je rzadko, to nadal umieram z
@wragx: opisałeś jakąś fobie bezobjawową a to tak nie działa. Ja sam teraz nie mam lęków powaznych itd niemniej obecnie jest jakas moda czy wręcz romantyzowanie zaburzeń psychicznych
@Klepajro: bezobjawową? To, że puszcza film na YouTube nie musi oznaczać, że nie ma z tym problemu. Tak teraz żyje. Powiedziała, jak się czasami czuje, bo sami tego się nie dowiemy.

Ale zgodzę się, że jest i moda, i romantyzowanie zaburzeń psychicznych. Podobnie do przestępczości. Tutaj kolego w punkt.
Te suchowaginy to #!$%@? nawet nie wiedzą co to jest depresja. Wiecznie te Julki w depresji są i bagatelizują te #!$%@? chorobę.
@AnhelliWeMgle: a to dobra jak ty z fobią społeczną tak miałeś to znaczy, że to jest jedyna definicja tego zaburzenia XD weźcie się jebnijcie w łeb czasami. Robin Williams taki uśmiechnięty, przed kamerami występuje, co za depresje wymyślacie