Wpis z mikrobloga

czy tylko ja mam takie odczucie, że z 90% polaków która gra w tą grę to jest jakaś totalna patologia umysłowa.

Koleś cię z marszu zwyzywa od najgorszych bo mu dwa potworki zabiłeś bo listu nie widziałeś
#tibia
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kodecss: w ogóle z tymi listami to jest śmieszne. Wracasz z roboty chcesz iść sobie z dwie godzinki poexpic to nie możesz bo ktoś zaklepal słota na 8 godzin xd a ty lecisz i szukasz przez godzinę wolnego spota. Ja tam się w--------m i się najwyżej poganiamy. Gram tak rzadko, że nawet jakby ktoś chciał mi dominando założyć i biegać za mną to nie wiem czy będzie miał okazję mnie
  • Odpowiedz
@komar251 raz w życiu spotkałem gościa który chciał spota na 8 godzin zająć. Poza tym większość ludzi, która gra, też ma pracę i też mają tylko chwilę na grę.
Przy takim trybie gry polecam jakiś mało uczęszczany serwer. Gram na takim i nie było nigdy tak, że ktoś siedział na spocie więcej niż godzinę, a nie ciężko iść na inny.
  • Odpowiedz
  • 1
@Garztam: a co mi powiesz o dominando i zamknięciu na przykład rosha czy mostka albo katakumb. W sensie jak tam wejdziesz a nie jesteś z gildii dominando to masz hunta i nie mówię o pvp tylko PvE.
  • Odpowiedz
. Ja tam się w--------m i się najwyżej poganiamy.

@komar251: @kodecss: Jak dla mnie to jest największy rak tej gry, zajmiesz miejscówkę, wbija taki jełop i masz przez niego połowę expa mniej, on też nie ma expa ale będzie bił z Tobą bo tak xD
  • Odpowiedz
a co mi powiesz o dominando i zamknięciu na przykład rosha czy mostka albo katakumb. W sensie jak tam wejdziesz a nie jesteś z gildii dominando to masz hunta i nie mówię o pvp tylko PvE.

@komar251: zamykanie mostka rosha i katasów xD Co to, 2014?
  • Odpowiedz
  • 0
@bart0sz: wyzywasz kogoś od yellowek a nie widzisz nic s---------o w tym, że 100 ms załadowny pod pvp po jaja idzie u----ć casualowego gracza na niższym lvl. XD

Jak chodziłem po blessy edem i widziałem kogoś koło wieży Ab to od razu odpalane były fe. Żaden się nie zaczął bo nagle brass legi zakładał jak widział kogoś przygotowanego.

Chcesz pokazać jak dobry w pvp jesteś? Idź i zapraszaj ludzi na
  • Odpowiedz