Aktywne Wpisy
tcp-protocol +380
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Od niedawna posiadam mi banda 6 NFC i mam problem. Chciałbym dodać kartę do płacenia zbliżeniowo, ale nie mogę przejść etapu aktualizowania hasła zabezpieczajacego (screenshot). Zainstalowałem Curve żeby dodać kartę. Szukam wszędzie rozwiązania mojego problemu, ale tak jakby nikt go nie miał bo nic innego mi nie pomaga. Wie jak sobie z tym poradzić?
#miband #miband6
źródło: comment_1645054409UIEpIfoPaVKFupQVYqQmKT.jpg
Pobierz