Wpis z mikrobloga

• 0
Najgorsza bułka w ogóle nie ma smaku. Mam odruch wymiotny jak ja widzę. Weź daj coś lepszego niż ten nadmuchany syf, obok bułki to nawet nie lezalo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@KubaJam: jest pełno cateringów dietetycznych gdzie posiłki są zdrowe i smaczne, układane przez dietetyków. Takie coś powinno paść. Bułki z pasztetem to sobie można zrobić w domu. Od firmy cateringowej to powinno się wymagać czegoś więcej.

@ethics: co za #!$%@? ()
  • Odpowiedz
  • 23
@domsidomsi: @Kefir91: klient przy zamawianiu (przez aplikacje) ma podany pełny skład. Robimy te kanapki zawsze z cebulką, dzisiaj zamówionych było 150 sztuk. Jak ktoś nie lubi cebuli to nie bierze od nas. Z drugiej strony jak całe biuro zionie cebulą to przynajmniej siedzą sobie w takiej przyjemnej atmosferze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 23
@Mikster: To będzie temat na osobny wpis. Nas Lockdown dobił na początku. Obroty spadły o 70-80%. Udało nam się zachować pełna załogę zaciskając mocno pasa. W sierpniu 2020 podpisaliśmy umowę z takim czymś a’la pysznepl ale dla hurtowych odbiorców. To uratowało nam zady.
  • Odpowiedz
@KubaJam: nie wiem, po co tutaj wrzucasz zdjęcia tych kanapek. Wiadomo jest, że wykopki jedzą tylko te posmarowane kawiorem i na to krewetki tygrysie. Na takie wyświechtane buły ze zwykłej mąki pszennej to nawet nie popatrzą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KubaJam: pisz tak dalej, a niedługo będzie post "mirki ratunku jakiś #!$%@? z mazowieckiego sie #!$%@?, chodzi za mną żebrze, żebym mu gotował" xD
  • Odpowiedz