Wpis z mikrobloga

@KubaJam: Nie jestem pewien, ale chyba malakser powinien w trymiga przerobić cebulę na plasterki. Później to wpierniczyć do przygotowanej wczesniej zaprawy, wymieszać, 15 minut w lodówce i voilla.
  • Odpowiedz
@KubaJam człowieku, ja próbowałem przez HR i zakupy sprowadzić chociaż Pana Kanapkę. Nie dało się. Tam mają umowę podpisana z jakimś Food coś tam i się nie da. Nawet jakby pan kanapka stał w recepcji z boxem to też się nie zgodzili bo będą pielgrzymki xD szkoda walczyć z Goliatem. Teraz zmieniam firmę, podobno coś tam kiepsko z cateringiem, może cię polecę, i blisko od Ciebie będzie.
  • Odpowiedz
To jest majo-keczo. Zwany szumnie sosem tysiąca wysp ( ͡° ͜ʖ ͡°)


@KubaJam: pisiont razy już było wyjaśniane, że keczonez to nie jest to samo co 1000 wysp. Oszukujesz uczciwych ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Niedługo zbiorę się za napisanie posta jak nam jest fajnie w Nowym Ladzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bar od 1 grudnia 2021 jest już nieczynny dla klienta detalicznego. Gotujemy wyłącznie dla fabryk oraz szkół.


@KubaJam: widze w Polsce zacofana wies, dopiero wprowadzili islandzki lockdown
  • Odpowiedz
@KubaJam: Bułka z cebulą i pastą. Bułka z serem i pastą. "Gotowanie".
Ty się jeszcze dziwisz, że ten biznes dla detalu zamknąłeś?
Co to za wioska, że jakakolwiek firma coś takiego zamawia regularnie?
  • Odpowiedz