Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Chciałabym, żeby mnie ktoś kochał, ale tak normalnie, taka zwykła #milosc.
Ja bym mu gotowała obiady, on by mi robił herbatkę do książki.
Razem chodzić do kina, organizować weekendowe wypady.
Taki po prostu normalny #zwiazek . Mieć drugą osobę, żeby się przytulić.
Samotność jest do d--y :(

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #zalesie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #620b897fff98844e781ebf87
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @Esarmist właśnie dość rzadko się w domu. Może nie jest ze mnie dusza towarzystwa, ale piwniczak żaden, a gdy nie ma z kim wyjść to wychodzę sama.
@Catmmando żadnej. 1 odrzuciłam (był dużo starszy i ma nieciekawą przyszłość(więzienie, kilka dzieci każde z innym)). w sumie nie wiem czy kiedykolwiek byłam na randce-randce.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
OP: @Catmmando to że nie chodzę na randki to nie znaczy, że nic nie robię. Jak na wykop można powiedzieć, że jestem nawet bardzo towarzyska. No ale nie wiem czy to już taki wiek, wina małego miasta, czy jestem tak szkaradna, ale jakieś 7/10 mężczyzn z którymi się zadaje (mówię tutaj o kontaktach nie tylko towarzyskich, ale służbowych, i wszelakich innych) jest już dawno żonate i dzieciate, pozostaje mi 3/10
  • Odpowiedz
CzarnaPłaszczka: Ja też bym tak chciała, ale niestety nie mogę znaleźć takiego, co by potem nie zawracał d--y o s--s do menopauzy

@AnonimoweMirkoWyznania: xD wielki dramat zapokajac swojego partnera na rozne sposoby, w tym seksualnie. Ale przytulanko i herbatke, bo ty chcesz, to by musisial przynosic. Tfu na takie egoistki.
  • Odpowiedz