Wpis z mikrobloga

Halo Mireczki i Mirabelki. Chciałbym kupić sobie #applewatch ale nie wiem, który wybrać. Chce mieć powiadomienia, kontrole muzyki i podstawowe funkcje.

W związku z tym chyba nie ma sensu wywalić 2k na najnowszego.

Co wziąć najlepiej? :)

#apple
  • 8
@sunlifter: jak moj h gt pro się zawiesi, to wyślę ci 1000$ podaj numer konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na razie mam go półtora roku. Wygląda jak nówka, dziala jak nówka. Za to germin za 5k wyglada jak gunwo nie zegarek za pół wypłaty.
@mechaos: Szukaj promocji np. na pepperze - moim zdaniem warto kupić nówkę i tu już niezależnie czy series 6 czy 7, po prostu co się trafi w dobrej cenie. Jak nie zależy Ci na łączności (i internecie) bez telefonu to styknie model z samym GPSem
@mechaos: Mi 6 spodobała się na tyle, że nie czułem w ogóle potrzeby przesiadki na 7 gdy się pojawiła, stąd polecam - pare stówek Ci zostanie. A jak chcesz minimum, to bierz SE.

Przy czym sam wywaliłem te 2k na ówczesnego najnowszego, więc polecam też tak, dłuższe wsparcie itp itd. Choć tutaj faktycznie różnice 6 do 7 są raczej minimalne - głównie większy ekran i szybsze ładowanie z tego co pamiętam.