Chyba już ostatecznie przełknąłem czarną pigułkę. To jak Ci idzie na tinderze, odzwierciedla jakie masz zainteresowanie płci przeciwnej. A teraz jest gorzej niż kiedykolwiek.
Więc już znam swoje miejsce w szeregu. Trzeba spojrzeć na siebie w lustrze i powiedzieć "nie jesteś atrakcyjny dla większości dziewczyn i nie byłeś nigdy 1 opcją".
Te dziewczyny(mała ilość) z którymi coś mialem najwyraźniej mnie okłamywały, że im się tak podobam(ex fwb, a potem dziewczyna na moją sugestię, abym zrobił sobie kwadratową szczeke kwasem powiedziała, że mnie poyebao, bo juz teraz jestem piekny, w czasie jednej z wielu przerw 1 bądź drugiego dnia dała d--y od tak przystojnemu badboyowi z tatuażami i kwadratową szczęką i wklęsłymi polikami),bądź nie miały lepszej opcji. A ilość dziewczyn, z którymi była czynność seksualna jest odwrotnie proporcjonalna to ilości dziewczyn, które: - przestawały odpisywać bez powodu - nie przychodziły na spotkania bez poinformowania o tym/odwolywanie spotkania w jego dniu - od tak nagle brak kontaktu.
Jestem już psychicznie zmęczony tym o------------m i wyścigiem szczurów byleby sie dobrać do majtek.
Może niedługo jeszcze spróbuję ogarnąć ten zabieg na szczękę kwasem hialuronowym, aby byl idealny kwadrat. Jeśli to nie zwiekszy rezultatów w realu, a szczególnie na tinderze to ostatecznie wywieszam białą flagę i zaszywam się w piwnicy, sporadycznie korzystając z usług pań do towarzystwa, jeśli uznam że warta takich i takich pieniędzy.
Obecnie tak wyglądają moje postępy na tinderze. Konto zrestartowałem bodajże w listopadzie, do tej pory było max 30-40 par z czego większość w odległości 50-200 km wiec do takich nawet nie pisałem. Kolejne to albo nie odpisywały w ogóle lub 1 slowem, takie konwersacje również usuwałem. Inb4 nie daję wszystkiego w prawo, jestem wybredniejszy niż na poprzednich kontach. Over dla chłopa. #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda #s--s #zwiazki #podrywajzwykopem #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@Eugeniusz_Zua: dokładnie. To już lepiej jakiś copy paste wysyłać do wszystkich typu: - "Wolisz biało wino czy dobrą czekolade?" Ona coś tam odpisze - To kolacje zrób ty i wino kup #pdk
Więc już znam swoje miejsce w szeregu. Trzeba spojrzeć na siebie w lustrze i powiedzieć "nie jesteś atrakcyjny dla większości dziewczyn i nie byłeś nigdy 1 opcją".
Te dziewczyny(mała ilość) z którymi coś mialem najwyraźniej mnie okłamywały, że im się tak podobam(ex fwb, a potem dziewczyna na moją sugestię, abym zrobił sobie kwadratową szczeke kwasem powiedziała, że mnie poyebao, bo juz teraz jestem piekny, w czasie jednej z wielu przerw 1 bądź drugiego dnia dała d--y od tak przystojnemu badboyowi z tatuażami i kwadratową szczęką i wklęsłymi polikami),bądź nie miały lepszej opcji. A ilość dziewczyn, z którymi była czynność seksualna jest odwrotnie proporcjonalna to ilości dziewczyn, które:
- przestawały odpisywać bez powodu
- nie przychodziły na spotkania bez poinformowania o tym/odwolywanie spotkania w jego dniu
- od tak nagle brak kontaktu.
Jestem już psychicznie zmęczony tym o------------m i wyścigiem szczurów byleby sie dobrać do majtek.
Może niedługo jeszcze spróbuję ogarnąć ten zabieg na szczękę kwasem hialuronowym, aby byl idealny kwadrat.
Jeśli to nie zwiekszy rezultatów w realu, a szczególnie na tinderze to ostatecznie wywieszam białą flagę i zaszywam się w piwnicy, sporadycznie korzystając z usług pań do towarzystwa, jeśli uznam że warta takich i takich pieniędzy.
Obecnie tak wyglądają moje postępy na tinderze. Konto zrestartowałem bodajże w listopadzie, do tej pory było max 30-40 par z czego większość w odległości 50-200 km wiec do takich nawet nie pisałem. Kolejne to albo nie odpisywały w ogóle lub 1 slowem, takie konwersacje również usuwałem. Inb4 nie daję wszystkiego w prawo, jestem wybredniejszy niż na poprzednich kontach.
Over dla chłopa.
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda #s--s #zwiazki #podrywajzwykopem #blackpill
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
- "Wolisz biało wino czy dobrą czekolade?"
Ona coś tam odpisze
- To kolacje zrób ty i wino kup #pdk