Aktywne Wpisy
Viado +1
Mam 250k do zainwestowania, po dłuższych analizach odrzuciłem bitcoina, obligacje i akcje. Stanęło na nieruchomościach. Wiadomo że w dużym mieście nic za to nie kupię ale w miastach typu zielona góra albo skarżysko kamienna idzie dostać kawalerkę za 150k. Ktoś ma doświadczenie z inwestycjami pod wynajem w takich miałych miastach? Jaką stopę zwrotu wam się udało wyciągnąć na takich mieszkaniach?
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #inwestycje #pieniadze #bitcoin #kryptowaluty
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #inwestycje #pieniadze #bitcoin #kryptowaluty
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moja sistra jest niepełnosprawna, praktycznie nie wychodzi z domu. Prawie trzy lata temu założyłam jej konto na grze the settlers online. Od tamtej pory spędza na grze bardzo dużo czasu, ma tam znajomych, bierze udział w każdym wydarzeniu, logowała się codziennie, jednym słowem pokochała tą grę.
Dwa tygodnie temu była jakaś awaria serwera dostawcy internetu i na stronie startowej wyświetlał się błąd 505. Na forum przeczytałyśmy żeby wejść przez VPN. Po kilku takich logowaniach zaczęło wyskakiwać okienko że ma zresetować hasło. I tu zaczyna się nasz problem. Adres email powiązany z kontem przestał istnieć z powodu braku aktywności. Od tygodnia piszemy do supportu, do pomocy technicznej do administratorów forum, jednym słowem wszędzie gdzie tylko można. Support TSO kazał nam odpowiedzieć na listę pytań dotyczących szczegółów konta. Odpowiedziałyśmy na wszystkie i na tej podstawie wydali nam ID konta, którym możemy sobie tyłek podetrzeć bo dalej nikt nie chce nam pomóc. Napisałyśmy na forum post pod którym poparło nas wielu znajomych siostry z którymi grała.
Widzę jak moja siostra przeżywa utratę tego konta i chciałabym jej pomóc ale już nie mam pomysłów dlatego zwracam się do was i proszę o rade.
Może ktoś z was miał taki problem i wie co można w tej sprawie zrobić.
Nie wiem jakie tagi dodać jeszcze.
#gryonline