Aktywne Wpisy
django555 +3
Z jednego z dokumentów, które wyciekły z Pentagonu wynika, że straty rosyjskie są znacznie niższe, niż głosi i głosiła ukraińska, polska itd. propaganda. Gdzie te setki tysięcy ofiar? Taką samą wiarygodność mają wszystkie inne informacje, które słyszycie będąc zamkniętym w swojej bańce (a Pan Władymir Putin jest przez was wyśmiewany, bo rzekomo jest zamknięty w swojej bańce informacyjnej XD)
#wojna #rosja #ukraina #usa
#wojna #rosja #ukraina #usa
OddajButa123 +433
#historia #rosja
Konserwatywna matuszka Rassija to prawacki ideał, w Polsce prawaki musieli się zadowolić tylko pałowaniem protestujących kobiet. Euforia przy tym była tak wielka, że ewidentnie widać że to mało.
Komentarz usunięty przez autora
To nie była prawdziwa prawica XD
Ale pobawny sie dalej Coś ci się pomieszało nikomu z Po nie imponuje Putin (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Tak
@ButtHurtAlert: do czego dokładnie pijesz? Żebyśmy się rozumieli. Sugerujesz, że tzw. prawactwo nie idolizuje Rosji?
Tak, byłem wyzywany od prawakow i mozesz sobie prześledzić moje wpisy, śmiało, zapraszam.
Nie lubię takich co generalizują.
@kidi1: nie wiem skąd zacząłeś pisać o tych lewakach. Jesteś jakimś działaczem Wiosny?
Halo, wszystko w porządku? Pojmujesz koncept chronologii zdarzeń lub wypowiedzi?
@kidi1: nie masz racji, dlaczegóżbyś miał mieć? Przecież to idiotyczne założenie.
Nadal nie wytłumaczyłeś jednak, skąd w odpowiedzi na mój pierwszy komentarz znalazła się uwaga o "lewakach". Jestem po prostu ciekaw, uchyl rąbka tego w jaki szczególny sposób działają koła zębate w twojej głowie.
@Bover: Stąd.
Też się zastanawiam skąd u Ciebie uwaga o prawakach.
@raven4444: Nie, tylko lewaki. I komusze i faszystowskie.