Nie powiedziałbym, że to moje dzieciństwo, bo zacząłem go słuchać jak miałem 20+ wiosen, ale mocno zapisał się w mojej pamięci. Niestety jego ostatnie albumy nie zachwycały. A koncerty, na których byłem miało tak kiepskie nagłośnienie, tak że lepiej było go słychać w kiblu, czy przy wejściu.
@Chrystus ja ich zaczęłem słuchać jako gówniarz. W wieku 15 lat byłem na ich koncercie live na Mystic festiwalu w 2003.
To moja młodość, byli ze mną przez lata i zawsze wracam do tej muzyki, mimo że teksty mają czasem fatalne xD
Koncerty faktycznie były jakościowo coraz gorsze ale to było też spowodowane tam gdzie były grane - o ile pamiętam jeden na którym byłem to był żaczek w krakowie, a tam
@StrongSilentType: Raczej nie. W ś.p. Exodusie. Pod koniec 2019, tuż przed Covidem, znowu miał zagrać w Exodusie, ale niestety Kostrzewski zachorował i koncert odwołano.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
W końcu musiało się to stać. Ale on wcale nie był aż taki stary.
#metal #polskimetal #kat
Już nigdy nie spełni się moje marzenie żeby usłyszeć ponownie kata w pierwotnym składzie.
Chyba że po śmierci, w piekle
źródło: comment_1644519733hvvi035GzaBHzmhgnjup0m.jpg
PobierzNie powiedziałbym, że to moje dzieciństwo, bo zacząłem go słuchać jak miałem 20+ wiosen, ale mocno zapisał się w mojej pamięci. Niestety jego ostatnie albumy nie zachwycały. A koncerty, na których byłem miało tak kiepskie nagłośnienie, tak że lepiej było go słychać w kiblu, czy przy wejściu.
źródło: comment_1644519664QX12J7FdSQSbDRNydOPaEp.jpg
PobierzTo moja młodość, byli ze mną przez lata i zawsze wracam do tej muzyki, mimo że teksty mają czasem fatalne xD
Koncerty faktycznie były jakościowo coraz gorsze ale to było też spowodowane tam gdzie były grane - o ile pamiętam jeden na którym byłem to był żaczek w krakowie, a tam