Wpis z mikrobloga

@januszdoe:

immersja, mówi ci to coś?

brawo, jestes blisko. osoby czarnoskóre, zakładam, stanowią istotną część potencjalnej widowni nowego serialu o LOTR. dlaczego by nie wprowadzić do zupełnie fantastycznego świata czarnoskórych aktorów, zeby widownia lepiej sie bawiła i bardziej lubiła serial? immersja byku. względnie reprezentacja :)
  • Odpowiedz
osoby czarnoskóre, zakładam, stanowią istotną część potencjalnej widowni nowego serialu o LOTR. dlaczego by nie wprowadzić do zupełnie fantastycznego świata czarnoskórych aktorów, zeby widownia lepiej sie bawiła i bardziej lubiła serial?

@NieBojeSieMinusow: weterani wojenni, zakłądam, stanowią istotną część potencjalnej widowni serialu o LOTR. dlaczego by nie wprowadzić do zupełnie fantastycznego świata czołgów i samolotów, zeby widownia lepiej sie bawila i bardziej lubiła serial?

osoby lubiące kolor czerwony, zakładam, stanowią istotną
  • Odpowiedz
@januszdoe:

weterani wojenni, zakłądam, stanowią istotną część potencjalnej widowni serialu o LOTR. dlaczego by nie wprowadzić do zupełnie fantastycznego świata czołgów i samolotów, zeby widownia lepiej sie bawila i bardziej lubiła serial?

meh, słabe sprowadzenie do absurdu. czarnoskóry aktor to zupełnie to samo, co czołg
  • Odpowiedz
@11mac11: no tylko chyba ci się dyskusje mieszają xD bo jasne, mogę się zgodzić z tym, że komuś nie podoba się, że we względnie historycznym filmie czy serialu postać historyczną gra aktor o odmiennym kolorze skóry. ale tutaj mówimy o Władcy Pierścieni xD bicie piany z powodu M U R Z Y N A w amerykańskim serialu o elfach i krasnoludach to jakieś peryferie intelektualne xD
  • Odpowiedz
@NieBojeSieMinusow: oraz pierwszy, koronny argument, że są tam przecież elfy, smoki i krasnale, więc można wkładać każdy absurd do produkcji, bo to FANTASY xD dosłownie 30 minut temu przewidziałem to w innym wątku ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda z wami pisać w ogóle.
  • Odpowiedz
@11mac11:

dosłownie 30 minut temu przewidziałem to w innym wątku

no niezły Nostradamus jesteś, żebyś jeszcze potrafił napisac, co się w takim rozumowaniu nie zgadza, i jaki jest racjonalny powód tego, żeby czarnoskórych aktorów w serialu o LOTR nie było
  • Odpowiedz