Aktywne Wpisy
kratofel123 +4
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
uncle_freddie +264
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
#prezenty #urodziny #25lat #rozowepaski
Coś użytecznego napewno, jak ten detaling to może narzędzia jakieś, chyba że już masz
Swoją drogą skoro ze wszystkiego byś się ucieszył, to niech nie pyta co byś chciał, tylko niech zrobi ci niespodziankę. Co za typiara dziwna xD
Komentarz usunięty przez autora
@Silly_Alpaca: dziwna, ale kto nie jest
To może zegarek, ale lipa z jednej strony bo nie wiadomo co ci się spodoba, Chyba że poszukasz sam i powiesz że chcesz jakiś konkretny
No może i nie wiemy, ale chłop zadał normalnie pytanie to można coś próbować pomóc tak jak np. @Stokrotka10:
Klocki hamulcowe do gabloty xD
Nie no w sumie nie myślałem o tym, zegarek byłby git, ale jakoś nie lubię mówić co bym chciał dostać konkretnie a z zegarkiem jest ryzyko że może się nie spodobać
@ALK0CH0LIK: Zgadza się, ale to i tak nie zmienia faktu, że mnie te pytania zawsze rozbrajają XD Obcy ludzie mają wiedzieć co inny obcy człowiek chce dostać na urodziny. Excellent idea!
No ta, ale już wole takie pytania niż jakiś syf z mikro, albo dziwne wywody i zabawy xD
@NUkz: No i co? Nadal dopytuje? Dałeś jej dwie fajne propozycje więc to chyba wystarczy ;)
Może zegarek ale garniturowy, chodzi mi o to że w sumie nie jest on na codzień (chyba że masz taki styl) a ładnie się prezentuje z garniakiem, bo smartwatch masz na codzień, a do garniaka średnio pasuje według mnie