Aktywne Wpisy

TTedbundYY +4
Hej mam pytanie mam 15 letniego kota ostatnio takie coś na grzbiecie mu sie zrobiło jak temu zaradzić? i dlaczego takie coś się pojawiło? jakieś maści, kremy warto zakupić?
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
źródło: ooon
Pobierz
Hejcia mireczki, dziś moje 37 urodziny, życzenia złożyła mi jedna osoba, dajcie kilka plusów, bo smutno.
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
#urodziny #samotnosc #wykop30plus

Przymierzam się do kupna swojego pierwszego mądrzejszego licznika/komputerka rowerowego, chciałem żeby była w nim nawigacja i możliwość rozszerzenia go w przyszłości o dodatkowe czujniki (kadencja, może tętno, moc na razie na pewno nie ale w przyszłości kto wie). Na razie mam budżet około 800zł i zastanawiam się czy zbierać jeszcze do Garmina Edge 530 czy może jest coś innego sensownego w tej cenie. Podpowiedzcie co wybrać, z jakimi wy śmigacie, na co zwrócić uwagę.
#szosa
@Rycho2803: Nic nie zbierać, tylko poczekać na promocję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niby w budżecie masz lezyne i bryton już z mapami, ale z całym szacunkiem do tych sprzętów - dołożyłbym.
do garmina/wahoo
@Rycho2803 zauważyłem, że zakupy rowerowe (elektronika, ciuchy itp) warto robić w black frajer/cyber monday. Wtedy jakoś to portfel znosi :D
@Rycho2803: W polskich elektromarketach faktycznie tak to wygląda :D
Ale ja ostatnio kupiłem polskie ciuchy rowerowe i zamiast 2k wydałem 1,5k. I tu faktycznie cenę trzymają raczej równo cały rok*, a przeceny są na BF.
*Nie licząc ostatnich podwyżek, spowodowanych inflacją/wzrostem kosztów prowadzenia działalności, w eroe np. ale oni nawet o tym poinformowali jakieś 2 tygodnie wcześniej
@ozjasz2: Tak jest podobno też z trenażerami, i tak kończysz na DD.
Ja sam mam lezyne macro plus gps i za 320 za które go wyrwałem jest git. Prowadzi po kresce, łączy się z komoot, potężna bateria, żyć nie umierać.
Ale brakuje mapy. No i niby jest lezyne/bryton