Wpis z mikrobloga

@wigr: nie wiem jak oni te przepisy omijają ale ja dzisiaj na legalu w biedrze robilem zakupy i było tyle ludzi że proboszcz pewnie stał i plakał przed kościołem
  • Odpowiedz
@wigr:
-Tą finladię z przeceny poproszę. A jeszcze pytanko co to za alkohol z trupią czaszką?
- Denaturat?
- A to nie, dziękuję. Do tej finlandii jeszcze PS czerwone setki za hot doga dziękuję
  • Odpowiedz
@Wasky: mam biedre jakieś 500 metrów od domu czynną 6-23:30 a w niedziele do 20, tłum ludzi non stop bo to spore centrum handlowe na wylocie z miasta
  • Odpowiedz
@Wasky: no to nie umiesz czytac mapy :) bo ja widzę na Prusa i na Lotniczej biedronki czynne cała dobę, a ta o której ja mowie jest na ulicy Turystycznej
  • Odpowiedz
@wigr: nie wiem jak inne bierdonki, ale ta normalnie działała... nie wiem czy #!$%@? do niej punkt szczepień, biuro podróży czy co tam wymyślają ale była otwarta xD
  • Odpowiedz
@wigr: pomijając zakaz handlu. Powiedzmy że rozumiem zakaz sprzedaży alkoholu w obiektach transportu publicznego, ale czemu w takim wypadku nie ma zakazu sprzedaży alkoholu na stacjach benzynowych? Z dwojga złego lepiej żeby pasażer pociągu/autobusu się napił piwa niż kierowca samochodu.
  • Odpowiedz