Aktywne Wpisy

del855 +48
Ponawiam apel o zwrocenie uwagi na ZBIOROWA HALUCYNACJE w Polsce powiatowje i gminnej.
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-22 152714
Pobierz
Momento83 +168
źródło: temp_file2764863524607908924
Pobierz

https://youtu.be/_KmK7xVpsWk
Kierunek Wschód!
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16441686691q2Us5QWG5EvsHFwHAaFsh.jpg
Pobierz@stale_prawo: Serio to porucznik, czy se jaja robisz? Bo trudno mi uwierzyć, że przyjmują takich suchoklatesów, ma biceps jak mój nadgarstek ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez moderatora
@stale_prawo: To tym bardziej dobrze jak szczupły. Podobnie z pilotami, którzy nie mogą być zbyt wysocy.
Komentarz usunięty przez autora
@Czytaj_Kulture_Krytyki: Typa już wyrzucili z WOT xd
@stale_prawo: przecież typa wyrzucili z WOT xd
@stale_prawo: chyba szurów i idiotów, bardzo dobrze, wojsko polskie jest dla polaków, nie ma miejsca dla lizodupców putina. Jaszczur już siedzi, niedługo idziemy po resztę towarzystwa. Już nie mogę doczekać się kwiku Prosiaka i reszty cumratów