Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia Ⓘ
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem

widzialapan +99

Jako przykład sprawdź sobie gościa Nikocado Avocado, robi ten sam kontent i zobacz jak wyglada, a jak wyglądał kiedyś
źródło: comment_16441272404L52IOSXnkjXcDKKNTAldY.jpg
PobierzA co do samego filmiku to i tak zapostowales softcore, bo chyba ta sama laska ma filmiki na których je np żywe ośmiornice, uprzednio posypując je solą i maczajac w sosie. Chyba nawet miała jakąś afere o znęcanie się nad zwierzętami
a to wiem, że są są i takie, ale nie mam jakoś specjalnie chęci sprawdzać :D