Pan Robert "Duchu" Duchnowski, po lewej w ośrodku Monar a po prawej na utrzymaniu Rafała. Gdzie miał gorzej? ( ͡°͜ʖ͡°) @notakk potrafisz ocenić kto bardziej mu pomógł? #papasmerfik
@Bodzias1844: jaki troll? bo prawde pisze? od 2 tygodni srasz tu ze jestem trollem a wszedzie mi odpisujesz i w dodatku sam mnie codziennie zaczepiasz, zaczepiasz trolla? ( ͡°͜ʖ͡°) powiedzialem ci wyraznie, dla mnie masz iq15 wiec ja nie odpisuje na twoje posty, nie łaże za toba i sam ciebie nie zaczepiam bo nie mamy o czym dyskutowac z twoim iq i blednym postrzeganiem
@Bodzias1844: no chyba mi sie nie myla, tego jest wiecej ale pierwszy z brzegu wybralem, w kolo piszesz ze jestem trollem ale to ty za mna lazisz a nie ja za toba i skoro jestem trolem to po co mnie wywolujesz na tagu? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Dirididi: ta fota to ze strony monaru czyli ośrodka dla bezdomnych, sprzed dwóch czy tam trzech lat, według wersji ducha to wtedy wyszedł na wolność xD
@Bodzias1844: ale to sa dla ciebie glupoty i dla twoich koleszkow z tego tagu i podalem powod powyzej dlaczego sa to dla was glupoty, dla mnie to prawda i fakty i to dalej nie zmienia tego ze wg ciebie jestem trollem wiec pytam po co trolla wywolujesz na tagu? dla mnie to proste jest - ja nie chodze za toba bo nie mam ochoty odpisywac na ten stos bzdur i
@notakk: wywołałem cię tutaj żebyś zajął się pisaniem tych wysrywów tutaj a nie na tagu u innych we wpisach xD patrz jak się rozpisałeś a ja później usunę wpis i elo
@Bodzias1844: ale przeciez ja do was nic nie pisze, to ty tu siedzisz od rana do nocy i co chwile posty wstawiasz, ty i ten twoj kolega z ktorym sie tak dobrze dogadujesz, wiec pytam po raz kolejny, po co za mna lazisz i po co mnie tym bardziej wywolujesz na tagu skoro jestem wg ciebie trollem? rozne bzdury piszesz ale na pytanie nie odpoowiadasz bo sam nie umiesz wytlumaczyc
@notakk potrafisz ocenić kto bardziej mu pomógł?
#papasmerfik
źródło: comment_16439945891DPnEr9jDx0G5COGgnekVA.jpg
PobierzOgarnij się i nie obczerniaj, a najlepiej zmień firmę
@Varmia: to troll
Musisz podkręcić trolololo
źródło: comment_1643996154Pc3LBcfTAf8PUijZ2PI2Zr.jpg
PobierzA co myślisz o nowych twarzach u rafała? Dobrze, że im płaci więcej niż staśkowi i duchowi?