Wpis z mikrobloga

Tarding część kolejna
Wersja ReBalance V2.1 + Patch 1.31 (spolszczenie z Bractwa)
Union 1.0L czy jakoś tak, pogubiłem się już z tymi literkami
gram na szybkim loocie, quicksave na wielu slotach, przyspieszajce czasu, kolorkach i cyferkach na paskach HP i many. No i jeszcze friendly fire żeby przez przypadek nie z-----ć komuś przyjaznemu z czaru albo miecza.

Ten tarding bez problemu współpracuje z Union bo nie korzysta z jakichś z-------h swoich własnych oskryptowań jak 2.0 czy 2.0 NB/AB/innechujstwoodLikiera

Gra chodzi stabilnie, na zapisie 50 godzin i może z 2 crashe wpadły.

Rozdział: 6
Poziom: 65
Klasa: Mag Wody / Opiekun Ciemności
Staty: 783 many, krąg 6, wyuczone wszystko co się dało i na co mialem PN. Jeszcze mam chyba z 90 PN wolne ale już w sumie nie ma na co wydawać za bardzo.

Ogarnąłem resztę lokacji tj świątynia Śniącego, misje od Opiekunów itd. Opiekunowie na magu naprawdę git sprawa bo wybór ścieżki u Stonnosa nie daje tylko jakichś śmiesznych bonusów ale przede wszystkim otwiera nam drugą szkołę magii. Więc jako mag wody nie bierzemy ścieżki wody bo już niczego nowego się nie nauczymy. I tak, można się uczyć WSZYSTKICH spelli z drugiej ścieżki. Tak jakbyśmy grali jednocześnie nekrusem i MW czy dowolną inną kombinacją. Ja wziąłem nekrusa bo jego masowy spell z 6 kręgu nie ma sobie równych. Kosztuje 50 PN ale kasuje na hita w zasadzie wszystko, jedynie upadli paladyni ustoją (oni mają 3,5k życia). I rzuca się to krócej niż grom. Grom od MW olałem zupełnie, szkoda na to PN. Poza tym dobijam sobie INT tanimi runami i obecnie przed walką ze Smokiem Ożywieńcem mam ciut ponad 300. Zwój na tego spella leży w świątyni śniącego jak coś (tutaj gallahad nie sprzedaje zwojów wszystkich, jedynie te swoje spelle). Jakby kto chciał może też wziąć ścieżkę ognia, deszcz również dobrze jara i krótko sie castuje.

Brakuje paru pkt many by ubrać armor od opiekuna, tutaj mały zgrzyt bo wymaga aż 800 do ubrania. Pakowałem rdesty w HP głównie teraz troche lipa wyszła. Eh. No ale w R7 będzie już te 800.

Kończe R6 i otwieram R7. Ogram to pierwszy raz w życiu. Na AB się poddawałem.

#returning #gothic #retarding #mody
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Antorus:

Ten tarding bez problemu współpracuje z Union bo nie korzysta z jakichś z-------h swoich własnych oskryptowań jak 2.0 czy 2.0 NB/AB/innechujstwoodLikiera

co Xd przecież najnowsza wersja od jakiegoś pół roku korzysta z najnowszego uniona
  • Odpowiedz