Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Po chwili zminimalizuj przeglądarkę i włącz youtube vanced. Lista video itp powinna normalnie się załadować.
Aby uniknąć ponownej tego typu sytuacji dodaj youtube vanced oraz microg do wyjątków oszczędzania baterii (czyli kłódka itp.)
Aa no i jak
Uprawnień apki obie nie chcą żadnych.
Zaczynam się zastanawiać czy tu problem nie leży w usługach googla, albo coś około tego.
U mnie na xiaomi co prawda, obie aplikacje mają możliwość zmiany uprawnień do dostępu do kont, sprawdź proszę screenshot.
A jak wygląda sprawa z oryginalnym youtube? Nie zaktualizował się czasami? Bo aktualizacje oficjalnego youtube powinny być wyłączone, a sam oryginalny youtube powinien najlepiej być dezaktywowany.
W jaki
źródło: comment_1643668974f7qk7BTKHkHwD2JjHv7kCK.jpg
Pobierzźródło: comment_16436690047nXuDAWrW19ogHTPRdDX6o.jpg
PobierzInstalowane przez managera, odinstalowane przez menegera.
Oryginalny YT śmiga bez problemów.
źródło: comment_1643702471qLexukhBx7uBSysVNI5muH.jpg
Pobierz