@CinExPL: strzelam mi się ze to Wykop ma jakieś problemy ¯\_(ツ)_/¯ Na tagu #wykop widziałem ze ludzie pisali ze powiadomienia dochodzą z opóźnieniem (ja sam do tego wpisu trafiłem przez przypadek, nie z powiadomienia) i zgaduję że rozbieżność która widzisz wynika z tego ze 11 min temu to czas otrzymania powiadomienia, a 12 godz temu to czas dodania wpisu. Jak się nie naprawi samo to spojrzę czy to
@osiemnascie: to problem, którego od kilku lat nie są w stanie rozwiązać, jak jest większy ruch, to powiadomienia potrafią przychodzić z opóźnieniem, wcale, albo kilka razy, nie należy doszukiwać się logiki w działaniu tego serwisu
@osiemnascie: @ashmedai: @qpa123: spotkałem się z tym pierwszy raz, po tym jak zaktualizowałem Wypok... i myślałem że w nowej aktualizacji coś poszło nie tak. Dzięki! :D
@CinExPL: Tak jak Mirek wyżej napisał, to jest od dawna. Chciałem tylko pokazać ocb :) Z tym czasem też już było kiedyś, ostatnio się poprawiło w miarę.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#otwartywykopmobilny2 #owmbugi
źródło: comment_1643492171cZQ2LklaSgZ9cnEDKDCWS7.jpg
PobierzNa tagu #wykop widziałem ze ludzie pisali ze powiadomienia dochodzą z opóźnieniem (ja sam do tego wpisu trafiłem przez przypadek, nie z powiadomienia) i zgaduję że rozbieżność która widzisz wynika z tego ze 11 min temu to czas otrzymania powiadomienia, a 12 godz temu to czas dodania wpisu. Jak się nie naprawi samo to spojrzę czy to
źródło: comment_1643496512BHwgWfD7HbjhToqjHAZDH6.jpg
PobierzZ tym czasem też już było kiedyś, ostatnio się poprawiło w miarę.
Rano miałem w ciul powiadomień z przed 12-14 godz