Wpis z mikrobloga

@KotlecikZpatusuw: Ok! I na tym polega wolny świat i demokracja. Aczkolwiek zmieniłbym kolejność na Twoim miejscu bo widzę o używkach masz małe pojęcie. Zielsko<ekstasy=alkohol<to co bierze łysy (nie określe co dokładnie)<<<<< HEROINA (dziś już prawie nikt tego nie bierze... a na pewno w polsce to jakaś MEGA nisza.
@Belivax: Nie oceniaj po okładce ja już jestem poza narkomanami a bralem to przestan palic jak to nie jest narkotyk uuu spać w nocy nie bedziesz mógl chodził #!$%@? no popatrz ale zielsko to nie narkotyk amfa ? nie spalem 6 dni9 z rzędu i praca do tego ... nie osmieszaj sie koka ? daj spokój 30 % max za 500 nie chce myslec co wdychasz za 300 xd
@KotlecikZpatusuw: Przeczytałeś moje wpisy? Jesteś świadomy co odpisałeś? Ja głównie alkohol (zdecydowanie za dużo), czasem coś zapale ale raczej rzadko (MJ, hash). Jestem raczej osobą mocno rozmyślającą nad sobą i światem i nie znoszę "przyspieszaczy" moich myśli. Kawa i energetyki raz w roku... a Ty mi (chyba) sugerujesz jakies "nosy"...
@KotlecikZpatusuw: Ja bronie? Oczywiście że nie. Tylko nie uważam Marihuany za narkotyk. Za to uważam alkohol za narkotyk :). Skończyłem niedawno 33 rok życia i trochę widziałem. Jakoś nigdy nic złego związanego z trawą za to 34342342 sytuacji z alkoholem. Z nosami nie mam do czynienia w ogóle. Jak piszę jestem osobą dosyć refleksyjną i nie odnajduję się w klimatach szybkich. Wyszedłbym z imprezy na której jest Łysy ze streama chyba
@Belivax: Zamieniły mi się ostatnie słowa bo mam dysleksje mocną. Ogarniętą ale po % trochę wychodzi bo pije sobie właśnie wódę z cola. Dietetyczną Pepsi mango, bo próbuje schudnąć. Sama wóda OK sama cola też. Razem nie da się pić.
@KotlecikZpatusuw: Stary ja już od wczesnych twoich wpisów widzę że ciężko. I się tylko zastanawiam po czym ten chaos. Ja już lekko naebany przyznaję się bez bicia. Trzymam za Ciebie kciuki że to nic grubego i że jesteś w domu albo blisko domu żebyś nie miał dziwnych podróży powrotnych.