Wpis z mikrobloga

@problemat: No tak ktoś wyśmiał Dziwisza i wielka tragedia ale jak Dziwisz ucieka od odpowiedzialności za swoje zachowania to jest git. Z Ciebie taki myślący człowiek jak z koziej d**y trąbka. Coś Ci się hierarchia wartości pokickała i zabolało Cię, że ktoś śmiał wyśmiać kogoś. Na aukcjach różne rzeczy się licytuje, widocznie ktoś kupuje, a Ty najchętniej takich wątpliwych duchownych wrzucił w ramkę i się do nich modlił.
  • Odpowiedz
@ColdMary6100: tak, bo osoba, która się nie zaszczepiła 17 razy na koronawirusa to od razu szur. Covid przeszłam bezobjawowo, przeciwciała mam, więc po co mam brać szczepionkę o jak dla mnie kontrowersyjnym bezpieczeństwie? Czy ci wszyscy protestująct na świecie, to niezaszczepione na nic, antyszczepionkowe szury? Tym czasem Wośp chce wpuszczać na swoje koncerty tylko zaszczepionych, więc gardzi ludźmi, którzy: przeszli chorobę ponad pół roku temu, ludźmi, którym być może wczoraj
  • Odpowiedz
@Vena_cava1995: you have no power here

Byłam dwa razy chora na covid, też zaszczepiona byłam najpierw dawka jednorazową a później przypominająca jak tylko wyzdrowiałam, cała moja rodzina przechorowała covid bardzo ciężko i teraz się zaszczepili babcia nie zdążyła... Więc tak, twoje wysrywy traktuje jak jakieś szur pitolenie
  • Odpowiedz
@ColdMary6100: no to wy się szczepcie. Co mi do tego. Chcecie to się szczepcie 17 razy. Czy ja chodzę i mówię ludziom, że mają się nie szczepić? Nie. Każdego devyzja i każdego sprawa. To że nie zaszczepię się na koronawirusa, nie oznacza, że nie jestem zaszczepiona na inne choroby zgodnie z kalendarzem. Piszę do ciebie kulturalnie, a ty mi tu o 'wysrywach'.
  • Odpowiedz