Human337
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
s.....m
s.....m
@Human337 wybieram trzecią drogę czyli horizon forbidden West
6
enslavedeagle
@Human337: A po co mam wybierać, najlepiej zagrać w obie, hehehe
5
GnijacyNissan
@steemm: @Human337: czwartą - monster hunter rise
3
SmugglerFan
@Kliko: dead island to bylo drewno straszne, dla mnie niegrywalne. dying light za to mial najlepszy systemow walki melee fpp (tylko niezbalansowany pozniej ale to kwestia ustawienia cyferek) i parkouru. olbrzymia zmiana.
3
krry
@Human337: Jako, że nie jestem fanem zombie to wybór dla mnie jest prosty - Elden Ring.
1
PogromcaUP
@Human337: wybrałem dl2 pomimo pokonania każdej gry od fromsoftware
1
SmugglerFan
@Kliko: a jakbys chcial muzyke w grze to bys puscil cos z youtuba, no czaje.
1
K.....o
@Human337:
Przecież seria dying light to wysokobudżetowy crap. Już przy Dead Island bawiłem się o wiele lepiej.
#bardzoniepopularnaopinia
0
Hulajduszoboszlo
@Kliko ja kupiłem deadisland i mnie znudziło, ciągle to samo, i zbieranie i odnoszenie itemow
0
K.....o
@Hulajduszoboszlo: Ogólnie dead island i dying light to dość podobne gry (pomijając parkourowy gimmick), nawet chyba animacje walki są identyczne. Natomiast co do w Dead Island podobało mi się 10x bardziej, to lokacje. Zaczynasz w pięknym mieście przy plaży, niebieski ocean, ładnie niebo, widoki jak z biura podróży. Następnie ciemne, brudne miasto. Potem kanały. Potem dżungla. Może coś tam jeszcze. Natomiast w Dying Light wszystko było absolutnie srakie. Dopiero w
0
K.....o
@SmugglerFan: Jakbym chciał parkour, tobym pograł w mirror's edge, kumasz czaczę? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
0